Lifestyle

Sugar and Spice van Lauren Conrad

Lauren Conrad, wie kent haar niet? De celeb werd wereldberoemd door haar verschijning op MTV. Eerst in Laguna Beach, waarna LC vijf seizoenen lang te zien was in realityshow The Hills. Met een eigen kledinglijn, haar productiebedrijf Blue Eyed Girl en 3 boeken op haar naam is Lauren Conrad een echte selfmade woman!

Na de succesvolle boeken ‘Sweet Little Lies’ en ‘L.A. Candy’, is ‘Sugar and Spice‘ het derde boek uit de roman reeks van Lauren Conrad én sinds kort verkrijgbaar in Nederland.

sugar and spice boek

Heb je de eerste twee boeken L.A. Candy en Sweet Little Lies niet gelezen? Hierbij een kleine samenvatting:

Twee vriendinnen, de blonde Jane en de knappe en slimme meid Scarlett, verhuizen samen naar Los Angeles. Jane wil het daar helemaal gaan maken als stagiaire bij een weddingplanner. Haar beste vriendin Scarlett is vastberaden haar best te doen aan de universiteit.

Wanneer de twee vriendinnen een tv-producer ontmoeten die hen wil casten voor een realityserie, a la The Hills, staan ze op een kruispunt in hun leven. De vriendinnen gaan akkoord en maken kennis met Madison en Gaby, welke ook in de serie zullen spelen. Binnen no time worden de meiden beroemd, wat zorgt voor genante situaties met paparazzi en acteursvriendjes.

spice and sugar lauren conrad boek

spice and sugar lauren conrad boek

spice and sugar lauren conrad boek

Sugar and Spice
Op het chique premièrefeest van seizoen twee van L.A. Candy krioelt het van de fans, en de paparazzi staan te dringen langs de rode loper. De realityshow is een hit en Jane Roberts dé grote ster. Maar onder de oppervlakte smeult er van alles tussen de vier meisjes van de show. Jane weigert scènes te doen met Madison, nadat die spraakmakende foto’s van haar aan Gossip heeft doorgespeeld. Madison zelf wil koste wat het kost achter de identiteit van haar afperser komen, die dreigt te onthullen dat zij niet altijd een rijke, platinablonde Californische babe was… Gaby gedraagt zich opeens totaal anders sinds ze een nieuwe persagent heeft. En Scarlett ten slotte moet zien te laveren tussen haar vriendje en de show, want die twee samen gaat echt niet. En dan is seizoen twee nog maar net begonnen…

‘Sugar and Spice’ is vanaf nu te bestellen voor € 14,95 via Bol.com.

Heb jij al eens een boek van Lauren Conrad gelezen?

Door Marjolein