Lifestyle

Lauren Conrad komt met beautyboek & nieuw roman!

Scoop! Lauren Conrad had vandaag exciting nieuws om te delen met haar lezeressen. Er komt een nieuw boek! Voor fans van haar L.A. Candy boeken een ‘hiep-hoi’ momentje, maar ook voor newbees zeker de moeite waard om te lezen.

Na ‘L.A.Candy’, ‘Sweet Little Lies’ en ‘Sugar and Spice’ werd vandaag de naam én de cover van haar nieuwe boek onthuld: ‘The Fame Game’. We moeten alleen nog wel even geduld hebben. Het boek zal in Amerika op 3 april 2012 te verkrijgen zijn. Wanneer ‘The Fame Game’ naar Nederland komt, is nog niet bekend. We’ll keep you posted!

LC books

LC books

In ‘The Fame Game’, zal bad girl Madison Parker haar plek in de spotlights ein-de-lijk veroveren. Het enige probleem? Carmen, die opgroeide in Hollywood, steekt daar een stokje voor. Oftewel, bereid je voor op drama-galore! Wij houden ervan.

But wait, there’s more! *Tel Sell kreet* Sta je al te springen van enthousiasme? Naast ‘The Fame Game’ komt Lauren Conrad met nog meer te gek nieuws, namelijk… ‘Lauren Conrad BEAUTY’!

LCbeautyboek

LCbeautyboek

Een prachtig boek, dé ultieme guide voor alles wat met beauty te maken heeft. Van tips, instructies en wel 365 beautylooks tot persoonlijk advies van Miss Conrad herself. Ook huidverzorging en haarstijlen komen aan bod in het koffietafelboek ‘Lauren Conrad BEAUTY‘.

Op welk boek kun jij niet wachten?

Door de redactie