Lifestyle

Gift Guide voor Girls

Soms komen wij van die dingen tegen, die we gewoon met jullie moeten delen. Dit keer een boek wat wij jullie niet wilden onthouden: Gift Guide voor Girls. Dit is een boek waarin tips staan voor handmade cadeautjes. Er worden twintig verschillende soorten vriendinnen beschreven met bijpassende tips, zodat je voor elk type vriendin precies het goede cadeautje kunt maken!

Een super girly boek dat meer dan handig is voor de meiden die niet heel enthousiast worden van het kopen van cadeaus. Niet alleen is het duur, het is vaak ook harstikke lastig. Zeker voor een goede vriendin wil je met een leuk, passend en origineel cadeau verrassen en je wilt niet te hoeven zeggen: "Je kunt het ook nog ruilen?" Dit soort teksten voorkom je zonder twijfel met dit nieuwe boek:

gift guide voor girls

De auteur van het boek is Jill Schirnhofer. Zij begon op haar vijftiende met het label ‘My life is sweet‘. Haar eerste uitgave was een magazine met allerlei onderwerpen die speelden in het leven van een 15-jarig schoolmeisje. Dit groeide al snel uit tot een hele productlijn die zich kenmerkt door de herkenbare tekeningen en de praktische, grappige en stijlvolle teksten.

gift guide voor girls

gift guide voor girls

gift guide voor girls

Gift Guide voor Girls is een geweldig boek voor creatieve meiden die origineel uit de hoek willen komen. Omdat bijna niemand nog tijd heeft om een mooie sjaal te breien of een ingewikkelde taart te bakken, laat dit boek zien hoe je snel de mooiste cadeaus maakt. Ze zijn origineel, persoonlijk, stijlvol en perfect-passend. Met de bijgeleverde sjablonen, stencils en labels kun je voor elk type vriendin het ideale cadeau maken.

gift guide voor girls

gift guide voor girls

Het boek is net verschenen en kost € 16,95. Je kunt het onder andere hier bestellen.

Ben jij ook zo enthousiast over dit boek?

(Door Annick)