Lifestyle

Online zanglessen volgen

Een tijdje geleden schreef ik over een online muziekschool (lees hier het artikel). Veel meiden reageerden met: ‘leuk! maar komt er ook een digitale zangles?’ Goed nieuws: die is er nu!

De Online Muziekschool breidt biedt nu ook zangles voor beginners aan, die volledig vanuit huis te volgen is. Het unieke aan de cursus is de terugkoppeling van een docent. Deze terugkoppeling vindt plaats via filmpjes die opgenomen worden met behulp van een webcam. Je kunt elk moment van de dag een filmpje insturen. Elke cursist wordt automatisch gekoppeld aan een docent uit het netwerk van de Online Muziekschool. De Online Muziekschool zorgt voor begeleiding tijdens de hele cursus, het eerste filmpje kan al na les 1 worden ingeleverd.

De enthousiaste Evelien is de docente in de lesvideo’s. Elke lesvideo is opgenomen met maar liefst 3 high definition camera’s, ook wordt er gebruik gemaakt van animaties. Het is nog net geen computerspel, maar leuk is het zeker. Door de meeslepende muziek gaat zelfs iemand zonder muzikale ambities meezingen. Een hoge amusementsfactor, maar toch met de nodige diepgang.

-

Is dit iets voor jou? Check de site voor meer informatie!