Fashion

Trends op Blogs: Barococo

Tijdens modeshows showen modellen de mooiste kleding en accessoires. Het kan alleen nog best moeilijk zijn om te bedenken hoe je die in real life tot een outfit combineert. Daarom laten wij je zien hoe modebloggers de trends van de catwalk vertalen naar de straat. Met nu: barococo.

Een tijdje terug schreven we al een artikel over een grote trend voor deze herfst en winter: barococo. Bloggers hebben de trend ook opgepakt en laten zien hoe je je outfit van een vleugje barok voorziet!

Sabrina van AfterDRK houdt het simpel: zij combineert Barok-jeans van Zara, een dikke wollen trui, classy schoenen en enkele sieraden samen tot een comfortabele maar fashionable outfit. Perfect voor de herfst!

sabrina

sabrina

Andy heeft haar outfit rondom een opvallend rokje gestyled en maakt haar look preppy door de rok te dragen met een nette sweater, blouse en leren veterlaarsjes.

andy

andy

De Italiaanse Eleonora combineert twee trends in één outfit: haar outfit is barok en western tegelijk. Vrouwelijk, maar ook stoer.

eleonora

blog

In de herfst en winter grijp je automatisch eerder naar donkere dan naar felle kleuren. Elizabeth van Miss Strange Name doet het tegenovergestelde en combineert babyblauw met babyroze tot een super girly en kleurige outfit.

elizabeth

elizabeth

Welke outfit zou jij wel in je kast willen hebben hangen?

Bron beeld: missstrangename, joujouvilleroy, stylescrapbook, afterdrk

Door Melissa