Lifestyle

Teen Mom

Vier meiden, vier baby’s en een flinke dosis drama. Het vervolg op de reality serie 16 and Pregnant is een feit. Teen Mom geeft ons opnieuw een kijkje in de levens van Farrah, Maci, Catelynn en Amber. Hoe gaat het met de meiden nu ze zich pas echt realiseren dat het leven nooit meer zal worden zoals het ooit was?

In seizoen 1, toen het nog 16 and Pregnant heette, werd er per aflevering aandacht besteed aan de zwangerschap van een jong meisje. Deze Amerikaanse meiden werden tijdens waarschijnlijk de meest ingrijpende gebeurtenis in hun leven gevolgd door een filmcrew van MTV. Uiteindelijk werden het afleveringen vol tranen, vreugde en een hoop verrassingen. MTV koos de vier meiden Farrah, Maci, Catelynn en Amber uit voor een extra seizoen!

Farrah

In seizoen 1 werd al duidelijk dat Farrah moeite heeft met volwassen worden nu ze moeder is. Het liefst zou ze nog optreden als cheerleader en elke week met vriendinnen op stap gaan. Die tijd is voorbij, want met de komst van baby Sophia is het de bedoeling dat Farrah haar leventje zoals ze die kent, opzij zet. Farrah woont thuis bij haar ouders en krijgt ook in seizoen 2 te maken met de bemoeizucht van haar moeder. Zal Farrah gewoon verder kunnen gaan met daten of heeft moeder Debra andere plannen met haar?

Maci

Maci had het allemaal: populair, sportief en succesvol op school. Ze had grote plannen voor de toekomst maar alles veranderde met de komst van zoon Bentley. Maci hoopt Bentley samen met haar vriend op te gaan voeden, maar zoals uit seizoen 1 al bleek: Ryan denkt hier heel anders over. Hij blijft graag hangen in zijn oude leven en wil niets liever dan gewoon op de bank hangen en doen waar hij zelf zin in heeft. Ondertussen jongleert Maci online klassen, haar zoontje, haar verloofde en natuurlijk haar vrienden. Hoe zal dit uitpakken?

Catelynn

Catelynn en Tyler maakten de moeilijke keuze van een open adoptie. Dit houdt in dat de twee tijdens de zwangerschap al contact hadden met de toekomstige ouders van Carly –  hun dochter. Brandon en Teresa (de “nieuwe ouders”) sluiten Carly aan het eind van seizoen 1 in hun armen. Eigenlijk begint het drama voor Tyler en Catelynn dan pas. In seizoen 2 zien wij hoe zij omgaan met hun verdriet en hoe ze verder gaan met hun leven. Catelynn zoekt professionele hulp en ondertussen maakt Tyler mooie plannen voor de toekomst. Wat die plannen dan zijn, zul je zelf uit moeten vinden!

Amber

Amber is gestopt met high school en raakte in seizoen 1 zwanger van haar verloofde Gary. In dit seizoen komt Amber erachter wie ze op de eerste plaats hoort te zetten en gaat ze op zoek naar een baan. Voltijd moeder zijn is niet voor iedereen weggelegd en ook Amber komt de nodige problemen tegen. Gaat het haar lukken high school af te maken, hoe zit het met haar relatie met Gary en kan ze baby Leah de toekomst geven die ze verdiend?

Op dit moment is Teen Mom alleen te bekijken via de website van MTV. Vanaf 6 maart is de serie ook in Nederland op MTV te zien!

Door Lara Steenvoorden