Lifestyle

Leukste games voor de Nintendo DS

Houd je van spelletjes op de Nintendo DS? En wil je graag de leukste spellen weten om zelf te kunnen kopen? Lees dan gauw verder, want wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet…

Om te beginnen hebben we de ultieme klassieker Mario Kart, €39,99. Het is weer tijd om te racen! en dit keer zonder snoertjes. De Mario Kart serie gaat weer helemaal uit zijn dak. Je kunt nu draadloos met zijn achten tegelijk racen en aan battles deelnemen. Met de complete sterrencast: Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Wario, Bowser en Toad en een keuze uit meer dan dertig banen overtreft Mario Kart het weer!

Nintendogs, €42,99. Neem een hondje op je Nintendo DS. Je kunt je eigen hond kiezen uit verschillende rassen. Verzorg en train je viervoeter met behulp van de ingebouwde microfoon. Zorg voor je lieve puppy en speel met hem. Je kunt verschillende voorwerpen gebruiken: tennisballen, frisbee’s en kledingstukken. Via de stemcommando’s kun je hem trucjes aanleren. Alsof je een echte hond hebt!

Disney’s fairie Tinkerbell And The Lost Treasure, €29,99. Het is herfst en dat betekent feest in Elvenland. De jaarlijkse herfst-toverstaf moet worden gemaakt en Tinker Bell mag deze eer op haar nemen. Haar vriend Terence helpt mee, maar dit leidt al snel tot ruzie. Uit frustratie gooit de perfectionistische Tinker Bell de toverstaf in duizend stukken en verpest ze het feest. Nu moet het elfje op zoek naar de spiegel van Incanta die haar één wens laat doen. Alleen op deze manier kan het feest en haar vriendschap met Terence worden gered.

Dr. Kawashima’s Braintraining, €32,99. Met dit spel train je zowel je mentale vaardigheden als je geheugen. Dus wil je je hersens trainen? Koop dan dit spel!

Animal Crossing, €44,99. Kruip in een leven van jouw alter ego. Nintendo’s nieuwste telg Animal Crossing schetst een cartoonachtige wereld met veel bossen, vrolijke omgevingen en dieren als inwoner. Je krijgt de mogelijkheid je eigen wezen te ontwikkelen, samen met een huis, eigen vriendjes en werk.

Kingdom Hearts 358/2 days, €39,99. Dit spel is een spel waarbij Disney figuren veel voorkomen. Het is een samensmelting van Disney en Final Fantasy figuren oftewel Kingdom Hearts. Je zult het verhaal van Roxas volgen, deze personage komt ook voor in Kingdom Hearts twee voor op de playstation twee. Je komt erachter wat zijn dagen zijn als lid van de mysterieuze Organization thirtheen, wat zijn relatie is met Sora (hoofdpersonage uit Kingdom Hearts twee) en wie het geheimzinnige veertiende lid is van Organization thirtheen.

Hannah Montana the Movie, €14,99. Hannah Montana the Movie is gebaseerd op de bioscoophit van 2009. Neem een kijkje in de wereld van Hannah en Miley. Overdag een scholier, ‘s avonds een popster! Hadden we allemaal maar zo’n leven..

New Super Mario Bros, €39,99. Nog zo’n oude klassieker! Voor de oudere meiden onder ons, jullie herkennen het vast wel. Met je hoofd (als personage zijnde) tegen een boxje aan springen en een power up te krijgen. In dit spel vindt je heel veel oude onderdelen terug. Natuurlijk wel met een hele boel leuke nieuwe aanpassingen.

The Legend Of Zelda Spirit Tracks, €44,99. Het verhaal van The Legend Of Zelda Spirit Tracks gaat over een jonge held genaamd Link, die rijdend in een treintje op avontuur gaat. Dit spel is volledig te besturen via het touchscreen op de Nintendo DS.

Princess Debut The Royal Ball, €29,99. Je krijgt in dit spel 30 dagen de tijd om je voor te bereiden op een gigantisch bal. Je zult dansjes moeten leren en onder andere één van de zes prinsen uitkiezen om mee te daten. Dit zijn een van je eerste taken, niet geheel gemakkelijk, aangezien de prinsen hard to get spelen.

Je kunt de spellen kopen bij onder andere Free Record Shop, Media Markt, de Bijenkorf en heel veel speelgoedzaken. Online zijn de spellen o.a. te bestellen via Bol.com.

Door Shelley