Lifestyle

Nieuwe Victoria in Twilight: Eclipse

Als fans van de Twilight Saga kunnen we allemaal niet wachten op Eclipse die in juli uitkomt in de bioscoop. Maar wist je dat de rol van Victoria is overgenomen door een andere redhead?

Een van de mooiste roodharigen op aarde is Rachel Lefevre, onder andere bekend van de Twilight Saga; ze speelt de rol van Victoria. Nu is het zo dat tussen de opnamens van New Moon en Eclipse in, Rachel opnamens van een andere film had en het te krap was om ook nog de opnamens van Eclipse te kunnen doen. Daarom werd er besloten om iemand anders voor de rol van Victoria te casten. Degene die haar rol overneemt is Bryce Dallas Howard. Bryce is onder andere bekend van ”The Lady In The Water”.

Links Bryce, rechts Rachel.

Om eerlijk te zijn vind ik het vreselijk dat ze iemand anders gecast hebben voor de rol van Victoria. Dit omdat Rachel twee keer de rol van Victoria heeft gespeeld en we nu aan het gezicht gewend zijn. Het is vreemd om straks deel drie in de bioscoop te gaan zien en dan het gezicht van Bryce te zien in plaats van Rachel. Laten we hopen dat Bryce de rol van Victoria zo speelt dat er eigenlijk niet veel verschil is…

Door Shelley.

Foto’s: exposay.com, sigmatwiomega.wordpress.com