Lifestyle

Paul Wesley

We kennen hem van de nieuwe serie op Net 5: ”The Vampire Diaries”. Hij lijkt een beetje op Edward Cullen (Robert Pattinson in Twilight), is vampier en wordt verliefd op Elena Gilbert.

Zijn ouders komen oorspronkelijk uit Polen maar zijn verhuisd vlak voor zijn geboorte naar New Jersey. Paul zijn oorspronkelijke naam is ”Paul Thomas Wasilewski” maar omdat maar weinig mensen zijn achternaam konden uitspreken veranderde hij zijn achternaam naar ”Wesley”. Paul is 26 jaar oud en na de middelbare school ging hij studeren aan de universiteit Rutgers. Na één semester was hij gestopt omdat hij te veel rollen aangeboden kreeg.

Tijdens zijn middelbare schooltijd werd Paul gecast voor de soapserie Guiding Light. Ook had hij rollen in de series Smallville, The O.C., 8 Simple Rules, Wolf Lake, Cane, American Dreams en 24. Zijn eerste hoofdrol had hij echter in de miniserie Fallen en sinds 2009 speelt hij de hoofdrol in The Vampire Dairies als Stefan Salvatore.

Al eerder schreef Girlscene een artikel over de nieuwe serie: ”The Vampire Diaries”, klik hier als je meer over de serie wilt weten.

Wat vinden jullie van Paul Wesley… is hij de nieuwe eye candy of niet?

Door Shelley