Lifestyle

Johnny Simmons

Misschien heb je hem al wel zien spelen in de film ”Hotel For Dogs” of in ”Jennifers Body”. Johnny Simmons heeft op 23-jarige leeftijd al mogen zoenen (acterend) met Megan Fox. De droom van iedere jongen. Maar wie is Johnny Simmons nu eigenlijk?

Johnny Simmons is geboren in Montgomery, Alabama (Amerika) op 28 november 1986 maar is opgevoed in Dallas (Texas). Zijn volledige naam is Johnny James Simmons. Zijn eerste rol speelde hij in de film ”My Ambition”. Zijn doorbraak kwam echter bij de film ”Evan Almighty”.

Met regisseur Thor Freudenthal en actrice Emma Roberts bij de premiere van: ”Hotels For Dogs”.

Van links naar rechts: Megan Fox, Johnny Simmons, Amanda Seyfried en Adam Brody.

In ”Jennifers Body” speelt hij het vriendje van Needy (gespeeld door Amanda Seyfried). Hij wil niet inzien dat Jennifer eigenlijk een monster is omdat ze zo mooi is. Jongens…… 😉

In ”Hotel For Dogs” speelt hij de rol van Dave. Dave is de manager van de dierenwinkel en helpt Andi (Emma Roberts) en Bruce met het redden van de honden uit het dierenasiel. Met zijn drieën starten ze een hondenhotel en uiteindelijk worden Andi en Dave verliefd op elkaar.

De favoriete acteurs van Johnny Simmons zijn niemand minder dan Johnny Depp (wel zo toepasselijk sinds hij dezelfde voornaam heeft), Leonardi Dicaprio en River Phoenix. Binnenkort kunnen we hem zien in ”The Conspirator” en ”Scott Pilgrim vs. the World”.

Zie hier de trailer van Jennifers Body en Hotel For Dogs.

Door Shelley.

Foto’s: aceshowbiz.com, page2live.com.