Lifestyle

Stylist van de sterren

Vanaf april komt er weer een nieuw modeprogramma op de Nederlandse televisie: ”Stylist van de sterren”. Het wordt gepresenteerd door Suzanne de Jong en über-stylist Bastiaan van Schaik. In het programma gaan ze op zoek naar de nieuwe stylist van de sterren!

Het modeprogramma zal op Net5 verschijnen. Samen met Bastiaan van Schaik zal Suzanne de Jong op zoek gaan naar de nieuwe stylist. Zes modefanaten gaan strijden om de felbegeerde titel en voornamelijk om de prijs: het assisteren van Bastiaan van Schaik tijdens de komende Amsterdam International Fashion Week én een baan als stylist bij de grote modeketen Shoeby.

Waar moet je aan denken bij een topbaan als stylist van de sterren? Denk bijvoorbeeld aan afreizen naar Parijs, Milaan óf New York, zodat je daar de perfecte zomercollectie bij elkaar kan shoppen voor Hanna Verboom of Sylvie van der Vaart. Ook ga je modetrends ontdekken en creëren, mag je glamourfeestjes bezoeken en word je omringd door celebrities. Een droombaan als je het mij vraagt!

Wil jij de nieuwe styliste worden van de sterren en lijkt het je tof om mee te doen? Meldt je dan gauw aan via de website.

Vanaf 7 april kun je ”Stylist van de Sterren” zien op Net5, iedere woensdag om 22.00 uur.

Door Shelley