Lifestyle

Asher Book

Als je de film Fame in 2009 gezien hebt, weet je zeker over wie we het hier hebben. Asher Book speelde in Fame de knappe jongen Marco.

In de film kan Marco supergoed zingen en krijgt hij een relatie met Jenny Garrison. Wat vinden jullie van Asher Book? Hot or not?

Misschien nog onbekend onder sommigen van ons maar Asher Book (volledige naam Asher Monroe Book) is een getalenteerde jongen. Niet alleen kan hij acteren, hij kan ook nog een goed zingen en hij speelt ook gitaar. Asher is 21 jaar (wordt 18 september 22) en is geboren in Virginia. Hij begon met acteren in 2000 toen hij de personage van Prins Edward Tudor speelde in de musical ”The Prince and the Pauper”.

Zijn eerste doorbraak kwam in 2004 toen hij getekend had om de rol van Liam te spelen in de film ”Pop Rocks”. In de film kon hij de wereld laten zien dat hij niet alleen goed kan acteren maar ook kan zingen. Voor de film zong hij het nummer ”I Want To Be Your Man” en is tevens ook de soundtrack voor de film.

In 2009 speelde hij in de film Fame. Hier speelde hij de rol van Marco. Om heel eerlijk te moeten zijn vond ik de film zelf niet heel erg leuk, maar de karakters waren wel allemaal stuk voor stuk super getalenteerd ! Zie hier de mooiste scène van Fame 2009.

Je kan Asher Book volgen op Twitter.

Het is nog onduidelijk of we hem binnenkort nog in een film of serie gaan zien. Dus heeft Girlscene een aantal mooie plaatjes uitgekozen om toch nog een beetje van hem te kunnen genieten.

Door Shelley.

Foto’s: contactmusic.com, peterashlee.com, flickr.com, mmm-mag.com, cn.last.fm