Lifestyle

Amber Heard

Heb je ooit de film ”Never Back Down” gezien met hottie Sean Faris? Dan ken je zeker ook het mooie blonde meisje die erin speelde: Amber Heard.

Amber is 24 jaar en heeft al heel wat dingen gedaan als we het hebben over haar acteercarrière. Wil je weten wie ze is? Lees dan gauw verder!

Amber Heard is volgens het magazine Jane de Rising Star van dit moment. Amber is geboren in de stad Austin. Ze is opgegroeid met twee zussen. Amber staat meest bekend om haar rol als Greta Matthews in de serie Hidden Palms; ze speelt voornamelijk rollen als sexy teenager.

Haar eerste hoofdrol kreeg ze echt pas in de film: ”All the Boys Love Mandy Lane”. In deze film speelde ze een meisje genaamd Mandy. Ze krijgt veel aandacht van de meeste jongens op haar school omdat ze anders is dan het standaard meisje op die school. Haar beste vriend probeert op een zwemfeestje haar aandacht te trekken door een deal te sluiten met een jongen en van het dak af te springen, het water in…. alleen belandt hij op de stoep in plaats van in het water. Haar beste vriend is op slag dood en vanaf dat moment gebeuren er alleen maar vreemde dingen in Mandy’s leven. Zou haar beste vriend dan toch niet dood zijn? Bekijk hier de trailer van ”All the Boys Love Mandy Lane”.

Verder heeft ze rollen gespeeld in de series: The O.C., Californication en Criminal Minds. Ook heeft ze in films gespeeld als Alphadogs, Pineapple Express en Zombieland. In 2010 kunnen we haar gaan zien in de film: ”And Soon the Darkness”.

Ook kun je zien dat ze een sense voor kledingstijl heeft, bekijk haar stijl hieronder.

Door Shelley.

Foto: wallpaparez.net, wearemoviegeeks.com, fhmonline.com,celebritywonder.com, mokkels.nl, wikipedia.com