Lifestyle

Running In Heels

Houd jij van mode, drama en tijdschriften? Dan moet je vanavond zeker naar ”Running In Heels” kijken.

Running In Heels is een nieuwe reality serie en gaat over drie meiden die stage lopen bij het blad Marie Claire in New York. Alleen kunnen de meiden totaal niet met elkaar opschieten. Hoe zal dit gaan verlopen tijdens de stageperiode?

-

-

In de eerste aflevering zie je de ontmoeting tussen de drie stagiaires Samantha, Ashley en Talita. Aan de blikken van de meiden kun je meteen al zien dat ze elkaar niet mogen. Alledrie komen ze ook pas net in New York te wonen. Ashley komt uit Washington, Talita uit Los Angeles en Samantha uit Wisconsin. Ook heeft Talita haar hondje meegenomen genaamd: ”Chanel”. Als nieuwelingen in New York en bij het tijdschrift Marie Claire zullen de meiden hard moeten werken maar wel gepaard met een designer jasje van bijvoorbeeld Burberry. Beter gezegd: een betere stageplek kun je niet hebben!

De serie zal vanavond op de televisie verschijnen op RTL5 om 22.55 uur tot 23.25 uur. Vanaf 5 april kun je de reality serie bekijken vanaf 22.25 uur tot 23.25 uur. Wat betekent dat Rtl5 dan twee afleveringen van ”Running In Heels” op maandagavond zullen uitzenden. Dubbele afleveringen zorgen voor dubbel drama!

-

-

Door Shelley

Foto’s: E! Entertainment