Lifestyle

Olivia Bee

Schoenenmerk Converse heeft iets nieuws, ze laten talentvolle jongeren (die natuurlijk Allstars dragen) zien op de site. Zo ook Olivia Bee.

De 16-jarige Olivia Bee (haar echte naam is: Olivia Bolles) is een fotograaf uit Portland. Ze vindt het leuk om het leven van de middelbare school en verwarring te fotograferen. Zo zei ze onder andere: ”Ik ben erg gedreven om de momenten van een tiener vast te leggen op camera. Al die emoties die voorbij komen als tiener zijnde, kun je vastleggen op foto.”

Haar inspiratie komt dus uit het leven van tieners, maar Olivia krijgt ook inspiratie van het kijken naar foto’s van haar familie, vrienden en de omgeving van haar woonplaats. Op jonge leeftijd begon ze eerst met tekenen waarna ze later de camera ontdekte en naar een artistieke middelbare school ging. Ook zei Olivia: ”Ik had mij opgegeven voor video productie, maar ze gaven mij fotografie.” Haar kenmerk zijn haar eigen dekens die ze soms gebruikt met het maken van foto’s.

Sommige foto’s van haar zijn gepubliceerd in tijdschriften/sites/kranten als Seventeen, American Photo, Ink en Frankie magazine. Bekijk hier al haar foto’s.

Zie hier een filmpje van haar.

-

-

-

-

-

Wat vinden jullie van haar foto’s?

door Shelley