Lifestyle

Hi zoekt nieuw gezicht!

Hi organiseert een landelijke casting om nieuwe gezichten voor hun campagnes te vinden. Het merk benadrukt dat het absoluut niet nodig is om een wespentaille of benen tot aan je oksels te hebben: iedereen kan het tot ‘mobiel model’ schoppen.

-

Iedereen die 18 jaar en ouder is en bij de ‘Hi Society’ hoort – dat is iedereen die met Hi belt – kan zich inschrijven voor de Hi Casting. De Hi Society kiest uit alle inzendingen zelf de top 50. Zij worden uitgenodigd voor de Hi castingdag die in juni plaatsvindt en dit jaar voor de vijfde keer wordt georganiseerd. Tijdens deze dag krijgen ze een professionele fotoshoot, inclusief styling en visagie. Om ze een handje te helpen, ontvangen de 50 finalisten bovendien een budget om zelf campagne te voeren binnen hun Hyves-netwerk. Daarna kiest de Hi Society samen met Hi vijf personen die het komende jaar het gezicht van het mobiele merk worden.

Alle Hi-bellers die 18 jaar of ouder zijn kunnen meedoen. Vanaf 10 mei kunnen zij zich inschrijven op www.hicasting.nl. De stemronde begint dan per direct en op basis van het aantal stemmen dat ze krijgen worden 50 finalisten gekozen. Hoe eerder je je dus inschrijft, hoe meer kans je hebt om in de volgende ronde te komen. Er kan gestemd worden tot en met 31 mei.

Zie hier een filmpje van de castingdag van 2009!