Lifestyle

Word jij de nieuwste Doutzen?!

Je had het misschien al wel gehoord: Paparazzi modelmanagement gaat scouten op de GirlsFair. Ze zoeken het nieuwe topmodel tussen alle bezoekers. Dus wie weet ben jij de volgende die een succesvolle modellencarrière tegemoet gaat…!

Paparazzi models is een van de bekendste high-fashion bureaus van Nederland.  En ze vertegenwoordigen bekende Nederlandse toppers als Doutzen Kroes, Anna de Rijk, Cato van Ee en Lonneke Engel. Niet alleen de oudere modellen doen het goed, ook de new faces staan hoog op de verlanglijstjes van bekende fotografen.

Op de GirlsFair gaat Paparazzi opzoek naar interessante en bijzondere gezichten om te vertegenwoordigen. Dus trek je mooiste kleren aan en zorg voor een fris koppie en misschien sta jij binnenkort ingeschreven bij een van de beste modellenbureaus van Nederland.

paparazzi

Paparazzi zal een speciale stand hebben aan het begin van de fair; je loopt ze dus meteen tegemoet. Het team is gekleed in shirtjes van Paparazzi en is dus duidelijk herkenbaar; je weet dus meteen dat je aangesproken wordt door een gerenommeerd bureau. Ze zullen potentiële modellen een speciale ‘Gescout!’-kaart geven, hier kun je later mee terug naar de stand. Zij zullen dan een foto of een kort filmpje van je opnemen en je gegevens noteren. En wie weet word jij daarna wel gebeld om op gesprek te komen!

Tips van Paparazzi:

– Draag basic kleding die je figuur benadrukt. Geen slobbertruien en harembroeken, dus!

– Plamuur absoluut je gezicht niet vol. Een cleane beautylook is het meest aan te raden.

– Wees jezelf, stralend en fris. Paparazzi scout al jaren modellen en weten precies wat ze zoeken; je hoeft je dus niet voor te doen als een model. Heb jij het in je, dan zullen zij dit meteen zien!

Modellenbureaus stellen aan nieuwe gezichten eisen; zo werkt dat nu eenmaal in de modellenbusiness. Dat betekent: je moet tussen de 14 en 19 jaar zijn, tussen 1.75 meter en 1.80 meter lang zijn en confectiemaat 34-36 hebben. Val je hier buiten maar heb je wel modellen aspiraties, niet getreurd! Er zijn genoeg andere bureaus die een categorie Special modellen hebben, en natuurlijk zijn er nog castingbureaus die allerlei type meiden aannemen.

Dus modellen-in-spe: be prepared voor Paparazzi @ GirlsFair!