Lifestyle

Een hoofdrol in real life soap bij Starbeach

Heb jij ooit gedroomd over de hoofdrol in een real life soap? Dat kan nu! Net als Lauren Conrad in The Hills, maar dan op het strand van Chersonissos; Starbeach maakt het deze zomer mogelijk!

Deze populaire beachclub, bekend om de grote feesten die hier zomers plaats vinden, is op dit moment bezig met de voorbereidingen van een internet real life soap. Samen met een regisseur die o.a. werkzaam is voor SBS6 en RTL zal het zomerseizoen op Starbeach in beeld worden gebracht. Alle belevenissen van 150 proppers, 25 top DJ’s en live artiesten, al het personeel en duizenden bezoekers worden deze zomer gefilmd. Het enige wat er op dit moment nog ontbreekt is een geschikte hoofdrolspeler. Vandaar dat Starbeach de komende weken op zoek gaat naar de juiste persoon die deze ‘summer job’ mag gaan vervullen. 

The best summer job on earth

Hoewel het op zich al geweldig is om het stralende middelpunt van een real life soap over Starbeach te zijn, staan de prijswinnaar van deze ‘best summer job on earth’ nog veel meer verrassingen te wachten. Hij of zij  wordt gratis ingevlogen, verblijft 25 dagen in een appartement, beschikt zowel over een auto als een scooter en al het eten en drinken in deze periode wordt betaald. Bovendien wordt deze gelukkige aanspreekpunt voor alle top DJ’s, verzorgt ze tijdens al hun gigs op Starbeach en sluit iedere avond feestend af tot in de late uurtjes. Daarnaast is er nog voldoende tijd om het eiland te verkennen, te bungeejumpen of jetskiën en vrienden en vriendinnen gratis te bellen met een nieuwe telefoon. Om deze droom compleet te maken krijgt de winnaar na afloop nog eens 1200 euro salaris mee naar huis!

starbeach

Wie zoeken ze?

Starbeach zoekt iemand tussen de 20 en 25 jaar met een verzorgd uiterlijk en een  vlotte babbel. Om kans te maken op deze droombaan sturen jongeren een filmpje in waarin ze zich van hun beste kant laten zien. De winnaar wordt eind juli door de Starbeach jury bekendgemaakt, waarna hij of zij direct in het vliegtuig naar Chersonissos stapt. De real life soap over Starbeach wordt deze zomer in ieder geval op Dance TV uitgezonden. Daarnaast is de organisatie nog in gesprek met een aantal grote commerciële TV stations.     

Check de site: starbeach.tv/nl/best-summerjob-on-earth. Is dit iets voor jou of totaal niet?