Lifestyle

The L-word seizoen 6 op DVD

Op 4 augustus komt het zesde en laatste seizoen van The L-word uit op DVD. En tegelijk met het zesde seizoen wordt ook de verzamelbox met alle seizoenen uitgebracht, voor de echte die-hard fans!

Het verhaal

In het zesde en laatste seizoen van The L Word zijn de vriendinnen kapot van Jenny’s plotselinge dood, maar worden ze tegelijkertijd verdacht van haar moord. Een verregaande terugblik in de tijd levert aanwijzingen op over Jenny’s zaak. Alice en Tasha overwegen een trio, Jenny streeft naar een nieuwe carrière en Max’ levensstijl verandert drastisch. Terwijl Bette en Tina nadenken over adoptie duikt een vroegere vriendin op die eigen plannen met het stel heeft. Shane en Jenny zitten in een relatiecrisis en Kit en Helena openen de club HIT!, wat tot interessante gevolgen leidt. Deze sexy en charmante serie eindigt in een adembenemende ontknoping …

Fashion & The L Word

Hippe fashion en lifestyleaccessoires zetten de toon en op modegebied is The L Word zelfs een opinieleider geworden in de VS. De Pradajurk van Bette, de Electric Barbarella jeans van Shane en de andere outfits van de sterren inspireerden talloze jonge vrouwen over de hele wereld. Bij de afsluiting van het laatste seizoen werden de kleren van de cast uit eerste drie seizoenen geveild op eBay: een megasucces.

the l-word

The L Word Seizoen 6 bevat alle afleveringen van het laatste seizoen, plus de featurettes: The Last Goodbye en The Last Dance. Deze box kost € 39,95.

The L Word – De complete serie (incl. seizoen 6) kost €149,95 en bevat de volgende extra’s:

– Audiocommentaar
- Documentaires
- Featurettes
- Fotogallery
- Videoclips
- De garderobe van The L Word
- Biografieën van de cast
- Interviews met de cast