Lifestyle

The Hard Times of RJ Berger

MTV heeft weer een superleuke nieuwe serie klaar staan: "The Hard Times of RJ Berger". De serie draait om het hilarische en helse leven van de zeer impopulaire 15 jaar oude jongen RJ en zijn seksgeobsedeerde beste vriend Miles. Lachen gegarandeerd…

Het leven van RJ bestaat uit denken aan het meisje van zijn dromen en het incasseren van klappen van de gemeenste jock op school. Dat wil zeggen, totdat de hele school er achterkomt dat RJ gezegend is met een enorme ‘anatomische gift’.  In een klap gaat RJ van anoniem naar berucht, en is hij de populairste jongen van de school. Hard Times is een mix van The Wonder Years en Superbad, en brengt een grappige en sexy blik op het leven van deze sympathieke loser.

De première van Hard Times is zondag 22 augustus om 19.00 uur op MTV! Ga jij kijken?

-

RJ Berger wordt gespeeld door Paul Iacano. Op de laatste MTV Movie Awards-afterparty schijnt hij met niemand minder dan Paris Hilton heeft gezoend..  Paris twitterde zelfs dat ze haar droomman had gevonden. Sindsdien is het stel niet meer samen gesignaleerd. Of het nou echte liefde was of niet, het gerucht gaat dat Paris er wel een gastrolletje in Hard Times aan heeft overgehouden!

De trailer: