Lifestyle

Christina Curry in realitysoap

Christina Curry krijgt een reallifesoap, samen met Peaches Geldof! De 20-jarige dochter van Patricia Paay en Adam Curry laat haar leven vastleggen door MTV.

Wat kunnen we gaan verwachten van de realityserie van Christina en Peaches? ”Het wordt een beetje als ‘The Hills’, maar dan met meer alternatieve meiden. Meiden met tattoages en piercings.”, aldus Christina.

Peaches en Christina mtv

Christina heeft een jaar op zichzelf gewoond in Londen, na de scheiding van haar ouders. Daar hebben Peaches en Christina elkaar ontmoet, tijdens het uitgaan. Beide dames hebben een unieke kledingstijl, zijn een tikkeltje rebels, altijd in voor een feestje en niet vies van tatoeages. Zo heeft Christina er inmiddels al zes! Waaronder een cupcake op haar heup, een Alice in Wonderland tatoeage op haar arm en een hartje op haar enkel. Peaches heeft ooit een kleurrijke bloementatoeage laten zetten, van haar knie tot haar middel.

Over een paar weekjes verhuist Christina officieel naar Amerika, waar ook vader Adam woont. Daar zal ze gaan werken voor een PR-bureau, naast haar leven als reallifesoap ster! Wanneer de serie wordt uitgezonden in Nederland is nog niet bekend. Wij zijn in ieder geval wel erg nieuwsgierig geworden. Jullie ook?

Foto’s: brunopress/annekejanssen

door Marjolein