Lifestyle

Gabriella: afscheid nemen bij Girlscene…

Al heel de week zat ik er tegenaan te hikken, maar vrijdag was het dan zover: mijn laatste stagedag bij Girlscene. Negen superleuke en gezellige weken heb ik hier bij Girlscene gehad en ik kijk dan ook met veel plezier terug op mijn stage.

De eerste week van mijn stage begon meteen al goed. Op maandag, mijn eerste stagedag, kreeg ik meteen al een leuke opdracht van Monique. Ik mocht namelijk naar de voorpremière van Twilight! Mijn eerste artikel werd daarom een recensie over de film. Toen het artikel geplaatst was wachtte ik in spanning af naar jullie reacties: en die waren gelukkig positief.

En de leuke perspresentaties bleven maar komen. Zo mocht ik ook naar de perspresentatie van de nieuwe collectie van Thomas Sabo. Zelf heb ik ook een aantal sieraden van Thomas Sabo, dus je kunt je voorstellen hoe blij ik was dat ik hier naartoe mocht. In de goodiebag kreeg ik ook nog een mooi kettinkje uit de nieuwe collectie. Wat een gaaf cadeau…!

Mijn uitstapje met Danique naar de Green Lunch van Yves Rocher zal ik ook niet vergeten. Wat was dat lekker en gezellig! Net als de hammambehandeling waar een aantal weken geleden een artikel over geplaatst is.

Maar ook de dagen op de redactie waren gezellig. Eerst met Monique en Danique en de laatste weken met Monique en Marjolein (de nieuwe redactrice).

Kortom: ik heb negen hele leuke weken gehad! En ik wil jullie, de Girlscene lezeressen en members, bedanken voor jullie reacties en het lezen van mijn artikelen.

En Monique, hartstikke bedankt dat ik een stageplek bij jou heb gekregen en voor de leuke tijd bij Girlscene 🙂

Liefs,
Gabriella