Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Marit

Hoi mede-Girlscene volgers! Na jaren trouw alle artikelen van Girlscene te hebben gelezen, ga ik me nu zelf wagen aan het schrijven daarvan. Ik ga me onderdompelen in de wereld van mode, muziek, beauty, lifestyle en nog veel meer! Worden jullie al nieuwsgierig?

Ik zal eerst mijzelf even voorstellen, weten jullie ook weer wat voor vlees je in de kuip hebt! Mijn naam is Marit Smit. Op 9 mei ben ik 21 geworden, officieel in de hele wereld volwassen. Ik ga het komende jaar afstuderen van de school voor journalistiek te Zwolle. Dat is ook waar ik momenteel woon! Ja, precies, dat betekent dus elke dag twee uur heen en twee uur terug reizen. Gelukkig woon ik samen met mijn zusje en een vriendin. Meestal staat mijn potje eten dus al klaar als ik thuis kom!

foto marit

Naast studeren zit ik bij een onwijs leuke studentenvereniging: de Navigators. Best druk, maar erg gezellig! Verder ben ik gek op zingen, lezen, sporten (maar niet teveel…!), winkelen, leuke uitjes (veel naar musea met mijn museumkaart, dat is echt een aanrader!), de zon en mijn lieve vriend.

Nou dames, ik heb er zin in! Ik zie uit naar jullie reacties…

Liefs Marit