Lifestyle

Mad Men

Vorig jaar begon de Vara met het uitzenden van de serie Mad Men. De serie werd een razend succes en afgelopen zomer zonden ze het tweede seizoen uit. Tijd om de serie eens onder de loep te nemen!

Mad men serie

De serie gaat over een groep gedreven mannen en vrouwen in de reclamewereld van 1960. Hoofdpersoon is Don Draper (Jon Hamm). Hij is creatief directeur en partnet bij Sterling Cooper, het reclamebureau waar de serie om draait. Don is goed in zijn werk en daarom ook erg gewild, niet alleen bij bedrijven. Ook veel vrouwen Willen met Don wel een nachtje het bed induiken. Don heeft daar niet zoveel problemen mee, ook al is hij getrouwd met Betty (January Jones).

Mad men serie

Betty is een lieve huisvrouw die gek is op Don. Maar ergens heeft ze wel door dat hij vreemd gaat. Dat zorgt natuurlijk voor flink wat ruzie in huize Draper. Maar Betty blijft aan de zijde van Don, of misschien toch niet?

Mad men serie

Naast deze twee rollen werken er nog een aantal jonge mannen bij het bureau. Don voelt de adem van deze slimme mannen in zijn nek en is constant bang dat ze uiteindelijk zijn baan over zullen nemen! Ook aan vrouwen is in de serie geen gebrek. Secretaresses, minnaressen (bijna hetzelfde in deze serie..), vriendinnen. Uiteindelijk is dat waar de serie eigenlijk om draait! Liefde, sex, geld & verraad.

Mad men serie

Deze spannende serie is in Amerika alweer begonnen aan het vierde seizoen en heeft al flink wat prijzen in de wacht gesleept. Voor seizoen één kregen ze wel vijf Emmy’s!

De promo van Mad Men:

 

De trailer van seizoen twee:

 

Heb jij Mad Men al gekeken?

Door Marit