Lifestyle

Het serie-seizoen gaat weer van start

Deze week gaan er weer heel veel series van start! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar leuke series helpen mij altijd door de donkere dagen van het najaar heen. Een warme chocomel, kleedje erbij en kijken maar…

Sommige series zijn in Amerika al een stuk verder, daarom kijk ik die op internet. De volgende series zijn mijn favorieten voor het komende jaar.

90210

Het derde seizoen van deze heerlijke drama serie belooft weer veel goeds als ik de trailer moet geloven. Het seizoen heet ‘Senior year baby’ en de eerste aflevering heet ‘Shake things up’. En er worden zeker wat dingen heen en weer geschud. De cast van 90210 krijgt namelijk te maken met een aardbeving, en zien we Annie nou eindelijk met Liam zoenen? En zijn Silver en Teddy weer bij elkaar?

series 2010

Op de site van CWTV heb ik ook een paar foto’s van het komende seizoen gezien, en wat celebs gespot. Kloe en Kim Kardashian bijvoorbeeld. Vanavond begint 90210 in Amerika, morgen dus op internet te zien!

 

Gossip Girl

Oh mon dieu, ik ben gek op Gossip Girl. Ook het seizoen van Gossip Girl gaat vanavond van start in Amerika. De eerste aflevering heet ‘We’ll Always have Paris”. Blair en Serena zijn op vakantie in Parijs en ook daar zijn ze natuurlijk nieuws van de dag. “Ooh la la, Paris is burning and it’s Serena and Blair who lit the match”. Al leek het in het vorige seizoen dat Blair en Serena weer als vriendinnen door het leven gaan, in de promo zien we ze toch weer heerlijk vechten. En hoe zal het aflopen met Chuck en Blair? I can’t wait!

 

Hellcats

Een nieuwe serie van dezelfde zender als Gossip Girl en 90210 is Hellcats. Ik heb het nog niet gekeken, maar het lijkt me erg leuk. Ik schreef al eerder over de hoofdrolspeelster, Aly Michalka. Ook Ashley Tisdale speelt in de serie die over cheerleaders gaat. Check de promo. Ik ben erg benieuwd!

 

Project Catwalk

De Nederlandse versie was een groot succes, toch gaat RTL nu eerst de Amerikaanse versie weer uitzenden. De eerste aflevering speelt zich af in New York en Nicole Richie is gastjurylid. Bring out the fighting! Voor een promo check je de website van RTL. De eerste aflevering is vanavond op RTL5 om 21:30.

series 2010

Benelux Next Topmodel

Van Amerikaanse modeontwerpers terug naar ons eigen kikkerlandje. Benelux topmodel begint weer! Niemand minder dan Daphne Deckers is er weer bij om de meiden te coachen en er is weer genoeg drama. Dit seizoen wordt nog spannender en uitdagender dan het vorige. De meisjes moeten bijvoorbeeld in bikini met een groot blok ijs poseren, koud! Check vanavond RTL5 om 20:30 voor de eerste aflevering. Voor een promo ga je naar de site van RTL.

series 2010

Glee

In Amerika al een dikke hit, deze week begint seizoen 1 in Nederland. Eerder schreef Girlscene al over deze razend populaire serie over een middelbare school koor. In de serie worden veel bekende nummers gecoverd die je overal op Youtube kan vinden. De promo voor de DVD van seizoen is al uit en belooft veel moois, check it out. Glee begint dinsdag 14 september op RTL5.

 

Project Catwalk, Benelux Next Topmodel en Glee zijn te zien op Nederlandse televisie. Voor de andere series ga je naar online streaming sites zoals Sidereel en Fastpasstv.

Welke serie ga jij weer volgen?

Door Marit