Lifestyle

Feitjes over Tavi Gevinson

Ze is klein van stuk, maar groot in de mode-industrie.  Zo groot zelfs, dat de 14-jarige modeblogger Tavi Gevinson een interview met The Queen of the Talkshow, Oprah Winfrey heeft afgewezen. De reden daarvoor is nog onbekend. Een overvolle agenda zou ons niets verbazen. Die kleine Tavi…

feitjes tavi

Onlangs bracht krant The New Yorker een uitgebreid interview uit met Tavi. In het gesprek kwamen nieuwtjes naar boven die nog niet iedereen over het modemeisje wist. Benieuwd geworden? Wij hebben een aantal leuke en interessante feitjes over Tavi Gevinson op een rijtje gezet!

– Ze heeft een interview met Oprah Winfrey geweigerd. De reden is helaas nog onbekend. Ze heeft wel lef… wie wilt er nu niet op Oprah’s gele bank plaats nemen?

– Tavi neemt mensen aan voor haar ‘business’. Zo heeft ze onlangs een creatieve denker aangenomen. Deze zakenpartner, mevrouw Dana Meyerson, heeft ervoor gezorgd dat Tavi de fotoshoot mocht stylen voor BlackBook Magazine.

– Tavi’s moeder komt uit Noorwegen en is dus Noors. Vandaar de unieke voornaam Tavi.

– Tavi’s slaapkamer is net zo klein als een bestelbusje.

– De slaapkamer van Tavi is groen, maar ze wilt daar gauw verandering in brengen. Tavi schijnt haar groen gekleurde muren verschrikkelijk te vinden.

– De zakenpartner van Tavi spreekt merken als Balenciaga, Marc Jacobs, Prada en Chanel aan om te adverteren op Tavi’s website.

– Tavi wordt meestal niet betaald om ergens te spreken. Dit doet zij op de meeste evenementen vrijwillig.

– Tavi shopt bij ‘Salvation Army’, het Leger Des Heils in Amerika.

– Tavi drinkt vooral Nesquick. Het merk van de lekkere chocolademelk…

feitjes tavi

Welk feitje had jij niet verwacht bij Tavi?

Bron: nymag.com

Door Marjolein