Lifestyle

Trinny en Susannah veroveren Nederland

“Het gaat allemaal om welke vorm je lichaam heeft” is de beroemde quote van Trinny en Susannah. Deze Britse stylistes komen met hun programma naar Nederland.

In Engeland zijn ze al jaren ontzettend populair, en niet alleen daar. Trinny en Susannah reizen de wereld over en toveren vrouwen die zichzelf vergeten zijn om in echte glamour vrouwen. En het geheim is helemaal niet zo moeilijk, kijk goed naar je eigen figuur en pas je kleding daar op aan.

trinny and susannah

Toch blijkt dat in de praktijk niet heel simpel. Daarom gaan Trinny en Susannah in hun nieuwe programma ‘Missie Holland’ op RTL4 de wereld over om vrouwen te helpen. Het is elke woensdagavond om 20:30 uur op RTL 4 op televisie. Heb je een aflevering gemist of wil je het allemaal nog eens terug zien? Dat kan bij RTL Gemist.

Een voorbeeld van wat Trinny en Susannah doen:

Naast televisie hebben de dames nog veel meer in hun mars. Zo hebben ze al een aantal boeken geschreven en hebben ze hun eigen lijn corrigerend ondergoed. Niet erg sexy, maar wel handig! Deze producten staan allemaal op hun eigen webshop.

trinny and susannah

trinny and susannah

Wat vind jij van Trinny en Susannah? Ken je iemand die hun advies wel kan gebruiken? Of zou je zelf wel een make-over willen?

Door Marit