Lifestyle

Spencer Pratt en zijn baard halen het nieuws

Hé, weer een gekke foto van Spencer Pratt, met een mes… Een mes?! Het moet niet gekker worden. De realityster uit The Hills heeft een video geplaatst op internet waarin hij zijn onfrisse baardje te lijf gaat met een jachtmes. En Spencer zou Spencer niet zijn, als dat niet gepaard ging met een hoop bombarie en bewijsmateriaal in de vorm van overdreven twitpics.

En er is zelfs bonusmateriaal. Lucky us… (ahum) Spencer Pratt maakte speciaal voor de gelegenheid een onsmakelijk filmpje van het hele gebeuren.

spencer pratt baard scheren

spencer pratt baard er af

Spencer zegt zijn baard weg te hebben gehaald om zich zo weer te herenigen met Heidi Montag. Sinds Heidi hem het huis uit heeft gezet, heeft hij zijn baard laten staan. Dat stond symbool voor zijn rouw om de break-up. Eerder waren er berichten dat het reality-koppel officieel zou gaan scheiden, maar nu lijkt het weer de goede kant op te gaan. Was het dan toch een publiciteitsstunt? Vorige week werden de twee zoenend gespot in de dierentuin, op de 24e verjaardag van Heidi.

Over het verlies van zijn baard, zegt Spencer het volgende: ”Ik vind het jammer dat mijn baard weg is. Verscheidene maanden was het mijn beste vriend en het was de perfecte plaats om wat restjes te bewaren. Ik hoop dat ik mijn baard kan doneren aan een goed doel, zoals het hoofd van Donald Trump bijvoorbeeld,” aldus Spencer.

spencer pratt baard eraf

Komisch of creepy? Jij mag het zeggen…

Foto‘s: bruno.nl

Door Marjolein