Lifestyle

Gossip Girl Afterchat: ‘The Undergraduates’

Nieuw op Girlscene: de Gossip Girl Afterchat! Omdat in Amerika seizoen 4 van de populaire serie van start is gegaan (en we deze via internet kunnen bekijken) praten we elke week na over de aflevering. Let op: spoiler alert! Deze week: aflevering 3, "The Undergraduates".

In aflevering 3 is Gossip Girl weer terug in Manhattan, waar het zich weer opnieuw in een evenement bevindt, namelijk Fashion’s night out. Het einde is bij mij nog een mysterie, wanneer Juliette op bezoek is bij een man in de gevangenis.

Al een idee wat Julliete van plan is? De poging om Serena en Blair tegen elkaar op te zetten is blijkbaar deel van haar grote plan en de liefde voor Nate is blijkbaar fake. Verder speelt Chuck de prins op het witte paard die Eva van haar armoedige leven redt en tot een prachtige prinses maakt. Zouden Chuck en Blair nog weer bij elkaar terug komen of is het hoofdstuk Chair voor eeuwig geëindigd?

-

In ieder geval was deze aflevering erg uniek, het speelde zich namelijk voor een deel af bij het evenement Fashion’s night out, waarbij allerlei belangrijke gezichten van de mode industrie voorbij kwamen. Bovendien was Serena’s jurk betoverend mooi om te zien. Het Dan en de baby hoofdstuk is geloof ik ook ten einde, aangezien Georgina weer terug gaat naar haar ouders samen met baby Milow.

-

De volgende aflevering “A touch of Eva” gaat over het sprookjesvriendinnetje van Chuck, waar Blair zich nog niet zo comfortabel bij voelt…

Nummers in “The Undergraduates”
Sorta: Gona Away
Miss Eighty 6: Horror Story
Hot Chip: Keep Quiet
New Young Pony Club:  Oh Cherie
The Lost Patrol: On The Run
Hot Chip: One Life Stand
Miss Mercury: One Night Only
The black Keys: Tighten Up
Alana D: Turn it up
Bron: http://www.cwtv.com/music/gossip-girl

Nog een heel mooi nummer uit de vorige episode te vinden op website van Myspace: http://www.myspace.com/hannahbrownofficial. Namelijk Hennah Brown: Get To Me. Deze is helaas nog niet te downloaden, maar wel te beluisteren op de website.

Wat vond jij van deze aflevering? Praat hieronder mee!

Door Maybel Wolfrat