Lifestyle

Gossip Girl Afterchat: ‘Touch of Eva’

Nieuw op Girlscene: de Gossip Girl Afterchat! Omdat in Amerika seizoen 4 van de populaire serie van start is gegaan (en we deze via internet kunnen bekijken) praten we elke week na over de aflevering. Let op: spoiler alert! Deze week: aflevering 4, "Touch of Eva".

“Old Chuck, bad Chuck, new Chuck, good Chuck”. En op dit ogenblik! “worst Chuck”. Er is veel drama en romantiek versus haat te zien in de nieuwe aflevering “Touch of Eva”. Herenigen Waldorf en Bass zich weer als een koppel? Of verandert Chuck de komende afleveringen in een verschrikkelijk monster?

GGchitchat

De serie begint met een vervolg op het Assepoester verhaal. Alleen in dit sprookje is Assepoester een voormalige prostituee! Het blijkt dat Chuck dit wist, maar toch later weer niet. Desondanks ziet Chuck dit door de vingers, met als motief zijn eigen niet-zo-perfecte verleden.

GGchitchat

Ondanks Serena’s oogverblindende jurk zit zij zonder Dan of Nate. Zal het nog een van de twee worden? Ik denk van niet. Maar hoe zit het nou met Blair? Ik was een beetje in de war aan het eind, of ze nou wel of niet het paspoort van Chuck in Eva’s tas had gestopt. Later bleek duidelijk van wel, maar waarom? Natuurlijk houdt Blair nog van Chuck, dat maakt het vervolg op de oorlog die Chuck aan Blair verkondigde nog spannender. In ieder geval eindigde de aflevering met een explosie….

GGchitchat

De volgende keer in Gossip Girl gaat er een roddel door de school die iedereen zal verbijsteren. Wil je weten wat er volgende week gebeurt in aflevering 5, “Goodbye Columbia”? Bekijk de trailer!

 

Muziek in de aflevering “touch of Eva”
Sleigh Bells – "Rill Rill"
The National – "Afraid of Everyone"
New Young Pony Club – "Lost a Girl"
Miss Mercury – "No Chemistry"

Wat vond jij van deze aflevering? Praat hieronder mee!

Bron: tvfanatic.com

Door Maybel Wolfrat