Lifestyle

MTV EMA’s 2010

De grootste sterren, duizenden fans en vooral heel veel muziek – de EMA’s is de grootste Award Show van Europa en elk jaar een waar muziekspektakel. Op zondag 7 november is het zover en worden de felbegeerde Awards weer uitgedeeld!

Vorig jaar barstte het feest los in Berlijn en dit jaar reizen we af naar het zonnige zuiden, want de EMA’s vinden plaats in Madrid.

Wat het extra feestelijk maakt is dat ook het tienjarig bestaan van MTV Spanje wordt gevierd. Daarnaast staat een feestje van MTV altijd garant voor een unieke en spetterende ervaring voor het publiek, al met al, de EMA’s 2010 belooft wederom een spectaculaire show te worden!

Desperate Housewives actrice en stijlicoon Eva Longoria brengt dit jaar een portie Hollywood glamour naar Madrid, zij is de host van de show. Ze treedt daarmee in de voetsporen van Katy Perry, Christina Aguilera, Justin Timberlake en Robbie Williams.

emaa

Naast Eva zijn er ook al een aantal performers bekend: dit jaar zullen o.a. Katy Perry, Ke$ha, Plan B, Shakira, Linkin Park, Kings of Leon, Bon Jovi, B.O.B., Miley Cyrus en Kid Rock live optreden bij de EMA’s. Daarnaast brengen ook Kelly Rowland, Justin Bieber, The Dudesons, Rachel Evan Wood en Jersey Shore’s Pauly D en Snooki een bezoekje aan Madrid.

De EMA’s worden op zondag 7 november om 21:00 uur live uitgezonden op MTV. Meer informatie is te vinden op http://ema.mtv.nl

-

Een aantal van de genomineerden voor de EMA’s 2010:

Best Song

– Eminem ft. Rihanna ‘Love The Way You Lie’
– Katy Perry ft. Snoop Dogg ‘California Gurls’
– Lady Gaga ‘Bad Romance’
– Rihanne ‘Rude Boy’
– Usher ‘OMG’

Best Pop

– Usher
– Katy Perry
– Lady Gaga
– Miley Cyrus
– Rihanna

Best New Act

– B.o.B.
– Justin Bieber
– Jason Derülo
– Ke$ha
– Plan B

Best Video

– Eminem ft. Rihanna ‘Love the way you lie’
– Katy Perry ft. Snoop Dogg ‘California Gurls’
– Lady Gaga ft. Beyonce ‘Telephone’
– Plan B ‘Prayin’
– Thirty Second To Mars ‘Kings and Queens’

Ga jij kijken naar de EMA’s op zondag 7 november om 21:00 uur live op MTV?