Lifestyle

TMF verdwijnt van de buis & gaat digitaal

Het is waar: muziekzender TMF verdwijnt van de buis. In de loop van 2011 wordt het een volledig interactief digitaal kanaal.

Vanaf 1 januari krijgen Comedy Central en Nickelodeon, de andere kanalen van het grote bedrijf MTV Networks, meer uitzenduren. Daarnaast volgt in de loop van 2011 de introductie van KinderNet (kennen jullie die nog van vroeger?!)

tmf

Comedy Central & Nickelodeon

Comedy Central groeit enorm, daarom krijgt deze zender meer uitzenduren. Comedy Central zit vanaf 1 januari 2011 op de frequentie van TMF.

Ook Nickelodeon gaat meer programma’s voor kinderen uitzenden. Zij krijgen daarnaast een nieuw programmablok voor tieners: TeenNick. Vanaf 14 februari 2011 is het een 24/7 kanaal met na 21.00 uur TeenNick.

KinderNet

In de loop van 2011 lanceert MTV Networks ook KinderNet voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar. KinderNet biedt zowel populaire hedendaagse series en films als sterke ‘classics’ (zien wij daar misschien Boes en Teddy Ruxpin terugkomen?!).

TMF

TMF zal in de loop van 2011 een interactief digitale zender worden. Het blijft lekker Nederlands en de focus ligt op muziek, met daarnaast nog meer interactieve mogelijkheden.

-

Wat vind jij van dit besluit? Ga je TMF missen, of vind je het juist goed dat het een digitale zender wordt?