Fashion

10 trends ‘you have to try before you die’

Ga jij iedere dag braaf met een spijkerbroek en trui de deur uit? Leuk hoor. Maar er zijn een paar trends die je gewoon óoit geprobeerd moet hebben. En nee, we vertellen je niet in je roze tutu het huis te verlaten, dat laten we aan Carrie van Sex and the City over. Deze trends zijn draagbaar en voor iedereen geschikt.

10 trends you have to try before you die!

Platform pumps! Grote kans dat er al een paar bij jou in de kast staat, maar zo niet, dan is het tijd om te investeren. Door het plateau onder je voet sta je een stuk stabieler en het maakt je LANG! De blauwe platform pumps koop je hier.

10 trends you have to try before you die!

Hangt er al een leren broek in jouw kast? Best heftig en zeker een hele uitgave (als je een mooie koopt), maar misschien iets om voor te sparen? De broek van de rechterfoto koop je hier.

10 trends you have to try before you die!

De maxi-rok! Heb jij hem al? Zit heerlijk en verbergt een heleboel! Ideaal voor een zomerse avond op een terrasje, of een dagje in een warme stad?! De gele rok koop je hier.

10 trends you have to try before you die!

Pailletten alleen voor speciale gelegenheden? Nee joh! Met pailletten geef je je outfit net even iets meer. Draag ze gewoon overdag! Natuurlijk is dat paillettenjurkje voor overdag net iets te heftig, maar een mooie trui met pailletten kan prima! De gekleurde paillettentrui koop je hier.10 trends you have to try before you die!

Heb jij je kast al volhangen met dierlijke printjes? Wij wel! Hoog op onze verlanglijst staat de prachtige tas van Mulberry (links), maar wij doen het tot die tijd maar met de fantastische laptoptas, die je hier koopt. 

10 trends you have to try before you die!

De fedora! Ideaal voor festivals, een dagje in de stad, aan het strand, of gewoon als je een bad hairday hebt! Het rechter exemplaar koop je hier.

10 trends you have to try before you die!

Draag jij alleen maar skinny jeans? Dan is het tijd voor het model van je een vriendje. Nee niet echt zijn broek, maar eentje van de vrouwenafdeling in ‘zijn’ model. Zit niet alleen heerlijk, staat met een paar hakken eronder ook nog steeds heel erg vrouwelijk. De broek op de rechterfoto vind je hier.

10 trends you have to try before you die!

Heb jij al een pantalon met wijde pijpen? Misschien denk jij, ik heb korte benen, dat kan ik echt niet hebben. Nou kijk, daar zit je dus fout. Want de broek met wijde pijpen laat je benen optisch veel langer lijken, zeker als je er een goede hak onder verstopt. De blauwe pantalon koop je hier.

10 trends you have to try before you die!

Een bodycon jurkje is tegelijkertijd niets verhullend en juist wel verhullend. Als je een jurkje koopt gemaakt van het juiste materiaal, worden kleine ‘rolletjes’ weggedrukt en krijg je er een fantastisch figuur door. Kies wel echt voor een luxe stof, want het kan ook heel erg verkeerd uitpakken. De jurk van de rechterfoto koop je hier.

10 trends you have to try before you die!

Een leren biker jasje mag gewoon niet in jouw kast ontbreken. Je kunt hem stoer dragen op een spijkerbroek of juist lief op een schattig jurkje. Je draagt hem in de winter in huis en in de zomer als jas. Er is bijna geen kledingstuk dat veelzijdiger is dan het leren biker jasje. Het rechter exemplaar koop je hier.

Welke trends heb jij al geprobeerd en welke staan er nog op jouw ‘to-do’ lijstje?!

Bron beeld: Refinery 29

Door Annemerel