Lifestyle

Gossip Girl Afterchat: ”Juliet Doesn’t Live Here Anymore”

Nieuw op Girlscene: de Gossip Girl Afterchat! Omdat in Amerika seizoen 4 van de populaire serie van start is gegaan (en we deze via internet kunnen bekijken) praten we elke week na over de aflevering. Let op: spoiler alert! Deze week: aflevering 8, "Juliet Doesn’t Live Here Anymore".

In de aflevering “Juliet Doesn’t Live Here Anymore” zijn er een aantal gebeurtenissen die ik graag met jullie wil bespreken. Met het oog op de hereniging van Chuck Bass en Blair Waldorf, maar ook de keuze waar Serena wederom voor staat. Wie gaat ze kiezen Dan of Nate? Nate wil graag een tweede kans, maar Dan staat al klaar zijn prinsesje in ontvangst te nemen. Zelf denk ik dat Serena voor Dan kiest, wat denken jullie?

Gossip Girl Aftershow

Terwijl Serena uit de taxi van Colin komt zijn Chuck en Blair bezig zo vaak mogelijk seks te hebben met elkaar. Deze situatie verklaart Chuck in de charmante badjas van Blair. Volgens Chuck Bass is het hebben van seks hetzelfde als het eten van voedsel, als je teveel van hetzelfde eet vind je het na een tijdje niet meer lekker. Het klinkt leuk, maar het klopt niet! Zowel Chuck als Blair hebben sterke gevoelens voor elkaar en het maakt niet uit hoeveel keer ze seks hebben want het is ware liefde!

Het lieve meisje Vanessa die wij kennen vanaf seizoen één is veranderd in de gemene heks van de Upper East Side! Aan het einde van deze aflevering vormen Vanessa, Juliette en Jenny een boosaardig koppel. Dit koppel gaat een poging wagen het hechte groepje bestaand uit: Chuck, Blair, Serena en Nate neer te halen uit wraak. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Gossip Girl afterchat

In de komende aflevering “Witches of Bushwick” heeft Serena tot twaalf uur om een keuze te maken. Ondertussen hebben Vanessa, Juliette en Jenny een gemeen plan voorbereid! Bekijk hier de nieuwe trailer!

 

Muziek in de aflevering 8: "Juliet Doesn’t Live Here Anymore"
Kendal Johansson – ‘’Blue Moon’’
The 88 – ‘’As Far As I Can See’’
The Drums – ‘’’Down By The Water’’
Pony Up – ‘’Kick You To The Club’’

Bron: cwtv en tvfanatic

Door Maybel Wolfrat