Lifestyle

Gossip Girl Afterchat: ”The Witches of Bushwick”

Nieuw op Girlscene: de Gossip Girl Afterchat! Omdat in Amerika seizoen 4 van de populaire serie van start is gegaan (en we deze via internet kunnen bekijken) praten we elke week na over de aflevering. Let op: spoiler alert! Deze week: aflevering 9, "The Witches of Bushwick".

In de gloednieuwe aflevering van Gossip girl, genaamd "The Witches of Bushwick" is het Dan versus Nate! Beide verlangen naar het jawoord van Cinderena. Het duivels Trio, bestaand uit Vanessa, Juliette en little J zijn ondertussen een vals plan aan het uitwerken. Op nummer één staat het chanteren van moeder van der Woodsen met als middel: geheimen uit Serena’s verleden. Op nummer twee, doen de twee blondines zich voor als Serena op het gemaskerd bal "Saints and Sinners" van Chuck Bass. Jenny zoent Nate en Juliette zoent Dan, beide lopen vervolgens weg zonder gesnapt te worden. Maar dit is voor de drie wraaklustige dames nog niet genoeg! Ook Serena’s relatie met Blair en Chuck moet verbroken worden. Ondanks deze drie slagen, volgt er nog een vierde! De hulpeloze Serena wordt gedrogeerd en meegenomen door Juliette. Het harde en knappe optreden van Serena’s moeder tegen de directrice van Columbia universiteit maakt later niks uit! Serena verlaat toch ongewild de academie. De vraag is nu waar neemt Juliette, Serena mee naar toe? En is ze nog meer met Serena van plan?

gossip girl afterchat

Het power koppel: Chuck Bass en Blair Waldorf stellen hun gezamenlijke heerschappij nog even uit. Blair wil eerst haar ambities volgen en hiervoor moet ze haar liefde voor de onweerstaanbare Chuck  Bass tijdelijk opgeven. Wat vinden jullie van deze situatie? Volgens Chuck komt het allemaal goed en zullen ze uiteindelijk weer samen zijn.

gossip girl afterchat

In de komende aflevering van Gossip girl “Gaslit” is Serena in de problemen. Dan is bereid haar te helpen, zal de waarheid naar boven komen? Of zal iedereen nog in de waan blijven dat Serena verantwoordelijk is voor de afgelopen gebeurtenissen in de laatste aflevering? Bekijk hier de trailer van de volgende aflevering: “Gaslit”.

 

Muziek gespeeld in de aflevering 9 "The Witches of Bushwick":
An Old Photo of Your New Lover – The One AM Radio
Closer Internal Devices Devils- Say Hi
Here in Death Valley- Fans of Jimmy Century
I Saw The Light- Spoon
Make Me Wanna Die- The Pretty Reckless
Taking Turn-  Birds & Batteries
We Live Underground- Lights On

Bron: cwtv, tvfanatic, style.mtv

Door Maybel Wolfrat