Lifestyle

Photodonuts.com

Voor je dagelijkse portie mooie foto’s kan je vanaf nu naar Photodonuts.com surfen. Photodonuts bestaat sinds een paar maanden en zet fotografietalent van over de hele wereld in de schijnwerpers.

Photodonuts is in mei 2010 opgezet door de Fransman Charles de Ridder, en sinds mei zijn er al zo’n 500 fotografen in de spotlights gezet. De site wordt constant geüpdate: per dag worden er foto’s van vier of vijf fotografeertalenten op de site geplaatst.

De fotografen en hun foto’s zijn opgedeeld in tien categorieën: zwart/wit, vintage, objecten, vrouwen, nacht, portret, mensen, creatief, auto’s en natuur. Er komen daardoor heel veel verschillende foto’s voorbij, en dat is één van de dingen die de site zo leuk maken. Ook komen de fotografen overal vandaan. Naast de Verenigde Staten en Europa, komen er op de site ook fotografen uit bijvoorbeeld Zuid-Amerika en Azië voorbij.

Photodonuts.com

Photodonuts.com

Photodonuts.com

Photodonuts.com

Photodonuts.com

Photodonuts.com

Ben jij ook een fotografiejunkie? Dan kan je een mailtje sturen naar photodonuts@gmail.com met daarin een link naar je portfolio, en wie weet!

Door Melissa Sluyter