Lifestyle

Daten met de feestdagen

De tijd rond de feestdagen is vaak druk en hectisch. Heerlijk is het dan om er lekker met z’n tweeën tussen uit te knijpen om iets leuks te gaan doen. Met deze tips blijf je toch lekker in de kerstsferen.

De tijd rond de feestdagen is vaak druk en hectisch. Heerlijk is het dan om er lekker met z'n tweeën tussen uit te knijpen om iets leuks te gaan doen. Met deze tips blijf je toch lekker in de kerstsferen.

  • Ga samen met je date als vrijwilliger aan de slag in een daklozen centrum. Met de kerstgedachte in je achterhoofd is het een mooi begin van een seizoen waarin het draait om geven en lief zijn voor anderen. Vrijwilligerswerk is hiervoor een goed begin. Zeker om alles weer even in perspectief te zien met alle leuke feestjes. Je helpt andere mensen en jij en je date komen zo ook dichter bij elkaar.
  • Kruip lekker tegen elkaar aan met een knisperend vuurtje, warme choco en een stapel kerstfilms.
  • Ben je van plan om een kerstdiner te organiseren? Stel dan samen met je lover een menu samen wat uiteraard getest moet worden. Samen koken, een wijntje en een warme keuken. Romantisch!
  • Ga een romantische wandeling maken. Met kerst in aantocht is alles mooi versierd en gezellig. Zoek ergens een klein koffietentje om een kop warme choco te drinken. Window shopping is ook een goed idee, kan je meteen ‘subtiel’ aangeven wat er op je verlanglijstje staat.
  • En wat is er nou een leukere date dan schaatsen? Als het koud genoeg is natuurlijk op natuurijs. Maar er zijn in deze tijd van het jaar ook genoeg kunst ijsbanen.

Hebben jullie nog meer leuke ideeën?

Bron: Tressugar.com, Foto: Anouk Smit

Door Marit