Lifestyle

Gossip Girl Afterchat: ”The Townie”

Nieuw op Girlscene: de Gossip Girl Afterchat! Omdat in Amerika seizoen 4 van de populaire serie van start is gegaan (en we deze via internet kunnen bekijken) praten we elke week na over de aflevering. Let op: spoiler alert! Deze week: aflevering 11, "The Townie".

In de nieuwe aflevering van Gossip Girl blijkt de samenwerking tussen Blair en Dan redelijk succesvol te zijn. De twee hebben een missie! In aflevering de “The Townie” gaan zij op zoek naar bewijs tegen Juliet Sharp. Eenmaal bezig vragen de twee Gossip Girl om hulp en dan komen zij eindelijk achter het grote geheim. De vraag wie zijn Juliet Sharp en de mysterieuze Ben is eindelijk beantwoord.

gossip girl afterchat

gossip girl afterchat

De mysterieuze Ben was voor dat hij zijn tijd in de gevangenis doorbracht een leraar van Serena in Cornwall. Er is dus geen verband tussen Ben en het drugsincident in seizoen één. Net voordat Serena terug kwam naar de ‘Upper East Side’ werd Ben beschuldigd van verkrachting van een minderjarige leerling, hier kon hij weinig tegen doen. Het tegenbewijs was: een handtekening van Serena die hem de fatale klap gaf! Enige uitweg was vijf jaar cel. Uit wraak gingen de bloedverwanten Juliet en Ben achter Serena aan om haar een lesje te leren.

gossip girl afterchat

gossip girl afterchat

Nadat alles boven tafel was, bleek het niet Serena te zijn die de handtekening plaatste maar haar moeder! Moeder Van der Woodsen gaf als rede de toelating van Serena tot Constance. Zij kon de affaire die Ben had met haar dochter gebruiken in haar voordeel. Ben werd onterecht naar de gevangenis gestuurd, want hij was nooit met Serena naar bed gegaan. Dit was niet het enige waar men achter kwam, ook Chuck Bass werd voor de gek gehouden. Lilly hield hem in de waan, dat hij zijn vaders bedrijf terug kreeg, maar Lilly was al bezig met de gedachte het te gaan verkopen.

Ondanks dit alles was er toch een goed einde in de laatste aflevering van 2010, Nate ging samen met zijn vader wonen in het Hotel van Chuck: The empire. Verder ging Serena ervoor zorgen dat Ben uit de gevangenis kwam en bracht hem een bezoekje om het met hem uit te praten. Ook is Serena terug bij Columbia! Chuck gaat opzoek naar zijn gemene oom Jack Bass om zijn vaders bedrijf te redden van verkoop. Hopen jullie ook op een terugkeer van de Oom van Chuck en hoe zit het met Chucks moeder?

Gossip Girl is weer terug op 24 januari 2011!! Tot dan kan je nu nog alleen de nieuwe trailer bekijken van de aflevering: "The Kids Are Not Alright". In de aankomende tweede helft van het seizoen is er een nieuwe jongedame in het leven van Chuck Bass.

 

Muziek in  aflevering elf van seizoen vier:
Twilight Sleep – "Architect 10.20 Mix"
The Rosebuds – "Oh It’s Christmas"
Matt & Kim – "AM/FM Sound"
Mt. Desolation – "State of Our Affairs"
Nelly – "Just a Dream"
Soulja Boy Tell’em – "Crank That (Soulja Boy)"
Diddy – "Coming Home"

Bron: cwtv, tvfanatic, style.mtv

Door Maybel Wolfrat