Lifestyle

Plain Jane op MTV

Heb jij af en toe zin om je leven drastisch te veranderen? Wil je van grijze muis omgetoverd worden tot een ware fashionista, van verlegen meisje tot life of the party? Je kunt eerst even afkijken, namelijk bij het nieuwe MTV programma Plaine Jane! Vanaf 2 februari elke woensdag om 20:00 uur te zien op MTV.

Een Plain Jane is een stil meisje dat nooit zo opvalt, een meisje waar van je wel wist dat ze bij je in de klas zat of in de straat woonde maar waarvan je haar aanwezigheid nooit hebt opgemerkt. MTV zet in de nieuwe reality show Plain Jane deze meisjes (de Plain Janes) centraal!

plain jane

Louise Roe

In elke aflevering wilt een Plain Jane haar leven drastisch omgooien. Ze wordt hierbij geholpen door Louise Roe, een Britse mode expert. Zij is gespecialiseerd in grondige make-overs, zowel van binnen als van buiten. De Plain Jane krijgt een gloednieuwe garderobe, een mooie beautylook en een gaaf kapsel. Het zelfvertrouwen krijgt een boost door diverse self esteem oefeningen uit te voeren. Ook krijgen de Plain Janes hulp op liefdesgebied… De meiden hebben namelijk één ding met elkaar gemeen: ze zijn al jaren stiekem verliefd maar hebben nog nooit een stap durven zetten.

plain jane

In het programma zie je hoe zij na de make-over deze stap wél durven te zetten! Dan gaan de Plain Janes op blind-date met haar secret lover om hem te verrassen met haar nieuwe look en uit zij ein-de-lijk haar gevoelens. Benieuwd hoe het afloopt? Kijken dus!

Vanaf 2 februari is Plain Jane elke woensdag te zien om 20:00 uur op MTV!

Bron: mtv.nl

Door Marjolein