Lifestyle

Gossip Girl Afterchat: ”The Kids Are Not All Right”

Nieuw op Girlscene: de Gossip Girl Afterchat! Omdat in Amerika seizoen 4 van de populaire serie van start is gegaan (en we deze via internet kunnen bekijken) praten we elke week na over de aflevering. Let op: spoiler alert! Deze week: aflevering 12, "The Kids Are Not All Right".

Gossip Girl afterchat

Ook in het nieuwe jaar 2011 is Gossip Girl weer terug met een spannende aflevering genaamd: “The Kids Are Not All Right”. In aflevering elf kwamen we eindelijk achter het geheim dat Juliette en haar broer Ben met zich mee droegen. Ook trok Howie ‘The Captain’ bij de Nate in, na zijn vrijlating. In aflevering tien pakte Vanessa haar koffers en vertrok ze terug naar haar moeder. Denken jullie dat ze nog terug zal komen in de serie?

Gossip Girl afterchat

Gossip Girl afterchat

In de aflevering van deze week draait het grotendeels om de vrijlating van Ben, de broer van Juliette en om het bedrijf van onze geliefde Chuck Bass. Serena probeert Ben vrij te krijgen, al gaat dit ten kosten van haar moeder. Chuck probeert zijn vaders bedrijf uit handen te houden van de verkeerde koper. Samen met Serena beraadt hij een plan en zoeken ze samen naar materiaal om Lilly mee te chanteren. Uiteindelijk komen we erachter dat Lilly zowel positief staat tegenover de belangen van Chuck als die van Serena. Het hele gebeuren wordt een flop als een onbekend gezicht in de serie samen met zijn dochter verschijnt. Op het feest kondigt hij aan, dat hij de nieuwe koper is van Bass industries. Zijn naam is Russell Thorpe en zijn dochter is al snel gevallen voor de charmante Charles. Is het bedrijf van de Bass familie ten einde? Russel maakte op het feest al duidelijk wie zijn vijanden waren. Of weet Chuck het bedrijf terug te krijgen met een beetje hulp van dochter Thorpe?

Gossip Girl afterchat

In de tussentijd probeert Blair carrière te maken. Ze wil de rechterhand worden van Indra Nooyi, een machtige zakenvrouw. Toevallig is deze vrouw een cliënt van haar moeder. Blair probeert achter haar moeders rug om in contact te komen met deze machtige vrouw. Helaas komt Eleanor er snel achter en is het game over voor dochter Waldorf! Nate maakt zich zorgen. Hij twijfelt of zijn vader wel snel genoeg aan een baan komt. ‘The Captain’ weet vanwege zijn machtige contacten een baan aangeboden te krijgen van de nieuwe eigenaar van Bass industries. Of dit een goede samenwerking zal worden is nog maar de vraag!

Volgende week in Gossip Girl, kruisen Dan en Blair elkaar op de werkvloer. Dit gaat niet goed! En eindigt waarschijnlijk in een ‘catfight’! Bekijk hier de nieuwe promo’s:

 

 

De muziek in aflevering 12 van seizoen 4:
Mark Ronson – "Bang Bang Bang"
The Hundred In the Hands – "Ghosts"
The Dig – "For All Your Sins"
Warpaint – "Elephants"

Bron: tvfanatic

Door Maybel Wolfrat