Lifestyle

Gossip Girl Afterchat: ”Damien Darko”

Gossip Girl is weer gestart! Daarom hebben we na iedere nieuwe aflevering (op internet) een ‘Gossip Girl Afterchat’. Deze week kletsen we over aflevering 13 van seizoen 4: "Damien Darko" Let op: spoiler!

In de gloednieuwe aflevering van Gossip Girl breekt er voor Blair een belangrijke dag aan. Ze heeft een stage weten te krijgen bij een belangrijk modeblad, namelijk W magazine. Tot haar schrik is zij niet de enige! Nog een aantal andere meiden en Dan Humphrey hebben zich ook een stage weten te werven bij W magazine. In de strijd gooit Blair Chanel no 5 in een kop koffie die door een andere stagiaire is gemaakt en geeft ze foute aanwijzingen aan Dan. Dan en Blair beginnen al snel een weddenschap, wie verliest, moet uit zichzelf weg bij W magazine. Dit loopt al snel uit in een ‘catfight’. D en B gaan beiden ten onder en worden per direct ontslagen!

ggafterchate13s41

Ook begint Ben Donovan een interessante factor te spelen. Hij wil afstand van Serena, maar gelijkertijd zien we hem de hele serie met de blonde schone. Wanneer Damian Daalgard weer verschijnt, zijn er geen blije gezichten, op Eric na. Eric voelt zich een beetje eenzaam en zoekt gezelschap bij de beruchte drugsdealer. Aan het eind van de aflevering komt de agressieve aard van Ben naar boven; hij pakt Damian aan en bedreigt hem. Damian reageert hierop door contact te zoeken met Eric. Dit roept bij mij grote vraagtekens op, iemand een idee wat Damian van plan is?

ggafterchate13s42

Chuck Bass is in de laatste twee afleveringen niet meer te volgen. Wat moet hij met de dochter van zijn vijand? Heeft hij een plan? Of is hij werkelijk geïnteresseerd in de dochter van zijn rivaal. De vader van Nate vertrekt al snel weer uit het luxe hotel. Nate en Chuck hebben er namelijk voor gezorgd dat ‘The Captain’ ontslagen werd. Ze gingen ervan uit dat Russell Thorpe ‘The Captain’ als spion gebruikte. Waar of niet waar, de vader van Nate zag dit als wantrouwen van zijn zoon en besloot te vertrekken.

ggafterchate13s43

Eind goed, al goed voor Blair! Dan belt de stagebegeleider en zorgt ervoor dat Blair weer aan de slag kan bij W magazine. In de volgende aflevering: "Panic Roommate" komen we erachter wat Chuck van plan is en dit keer vraagt hij zijn partner in crime, Blair Waldorf voor hulp. Bekijk hier nieuwe trailer!

 

Muziek in de aflevering: Damian Darko:
Wolf Gang – "Lions in Cages"
Meme – "Beat of My Own Song"
Kaskade – "Fire In Your New Shoes"
Nous Non Plus – "Monokini"
Stars – "Changes"
Everest – "Let Go"

Bronnen: Tvfanatic en Cwtv

Door: Maybel Wolfrat