Lifestyle

De tas van… Redactrice Esmée

Wij zijn altijd erg benieuwd naar wat er in een tas zit als we er een meisje mee rond zien lopen. Een retro walkman? Een Chanel lipgloss? Of juist alleen maar schoolspullen? Redactrice Esmée moest haar tas afgeven, hier het resultaat.

detasredesmee3

Wat voor tas is dit?
“Eén van de tassen uit de ‘hutkoffer’-categorie. Ik sleep negen van de tien keer een enorme tas mee, terwijl ik maar een klein meisje ben. Ik ben dus typisch een geval ‘tas, waar ga jij met dat meisje naartoe?’. Deze tas kocht ik met mijn moeder in New York tijdens onze shoptrip in 2007. Dat was zo leuk, dat we het vorig jaar over hebben gedaan.”

Heb je veel tassen?
Dat valt opzich wel mee als je de hoeveelheid met mijn schoenen- en jassencollectie vergelijkt.  Ik heb denk ik acht tassen die ik regelmatig afwissel, maar ik doe met de meeste tassen wel ongeveer drie jaar.

Wat heb je al-tijd bij je?
“Mijn bag-in-bag tasje. Daar zit sowieso mijn portemonnee in, maar ook mijn agenda, lipglossjes, sleutels en mijn random reader (apparaatje om mee te internetbankieren).”

detasredesmee2

De inhoud van een tas bij een vrouw, schijnt veel te zeggen over haar persoonlijkheid. Geldt dat voor jou?
“Ja mijn tas is altijd goed georganiseerd. Zo ben ik zelf ook. Ik ben dol op lijstjes en heb altijd mijn notitieboekje bij me. Mijn accessoires zijn erg roze zoals je kunt zien, verder ben ik niet echt een ‘roze’ meisje. In mijn huis is bijvoorbeeld alles wit en beige, maar daarom vind ik het juist zo leuk om bijvoorbeeld mijn agenda en bag-in-bag roze te hebben."

Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mag nemen tijdens het uitgaan, welke dingen kies je dan?
Lip moisturizer van MAC, het enige product dat mijn droge lippen weer zacht maakt.
Mijn Blackberry, alhoewel ik liever een Iphone wil, ben ik toch verslaafd aan dat rottige apparaatje.
Geld, ik wil met uitgaan liever zelf voor drankjes betalen en neem niet zo snel een drankje aan van een man, omdat ik dan het gevoel heb dat ik heel de avond met hem moet praten.

detasredesmee1

Portemonnee – agenda – bag-in-bag – Vaseline blikje – Eight hour cream van Elizabeth Arden – notitieboekje – waterfles – Macbook Pro – toilettas – haarborsteltje – sleutels

Ga je ook weleens zonder tas de straat op?
Ja, heel soms. Als ik vrij ben en een baggy broek of een tuinbroek aan heb, doe ik vaak los pasjes (heel dom) in mijn zakken.

Hoe ziet jouw ideale tas eruit?
Daar ben ik zelf ook nog niet achter. Ik vind de Chanel 2.55 eigenlijk perfect, maar er kan te weinig in naar mijn zin. Deze tas vind ik dan weer te groot. Ik heb ook de Mulberry Bayswater, dat is denk ik mijn ideale tas: niet te groot, niet te klein. ‘Ze’ past overal bij en heeft genoeg zijvakjes.