Lifestyle

Victoria’s Secret naar Nederland + Photoshop blunder

Al jaren wachten wij op dit  moment: Victoria’s Secret slaat haar ‘vleugels’ uit in Europa! Zowel in Londen als in Nederland wordt er een vestiging geopend van de Amerikaanse lingeriegigant. Hoera!

Miljoenen meiden keren jaarlijks terug van een weekje shoppen in The Big Apple met een goedgevulde shoppingbag van Victoria’s Secret. Nu kunnen we dan ein-de-lijk ontdekken waarom deze lingeriesetjes zo hot zijn. Klein detail: in het Nederlandse filiaal op Schiphol worden alleen accessoires verkocht zoals panty’s en make-up.

Voor de echte setjes moeten we volgend jaar afreizen naar Londen, naar Bond Street op precies te zijn. Jammer is dat de vestiging op Schiphol achter de paspoortcontrole zal komen en daardoor niet voor iedereen toegankelijk is.

 

In mei zal de vestiging van Victoria’s Secret geopend worden op Schiphol.

victoria secret

Victoria’s Secret staat natuurlijk bekend om haar prachtige modellen met jaloersmakende figuren en perfecte koppen. Een en al airbrush natuurlijk. Tenminste, dat maken we onszelf graag wijs om maar niet onzeker te worden van deze stunning beauty’s. Gisteren was er dan eindelijk een lichtpuntje… er wordt daadwerkelijk gephotoshopt (een opgeluchte redactie) te zien aan het volgende bewijsmateriaal:

victoria secret arm

victoria secret arm

De vormgever van Victoria’s Secret is wel erg fanatiek aan het photoshoppen geslagen. Waarschijnlijk een kerel, want meneer ‘shopt’ netjes langs de ronde vormen van model Marisa Miller en wist daardoor haar hele arm! Oei.

Inmiddels is haar arm weer netjes teruggeplaatst.

Kijk hier voor meer Photoshop blunders!

Ga jij afreizen naar Londen om een Victoria’s Secret ondergoedsetje te halen? Of shop jij voorlopig liever online?

Door Marjolein