Lifestyle

Bloglovin.com

Surf jij ook dagelijks naar je favoriete blogs? Dat kan een stuk makkelijker. Met Bloglovin’ krijg je de updates van de blogs die jij volgt netjes onder elkaar. Dat leest snel en makkelijk!

Bloglovin’ is bedacht door vijf Zweedse jongens(!) van rond de twintig. Voor Bloglovin’ bouwden ze al websites, waaronder een fashion-community. Helaas wilde dat niet echt lukken. Toen hebben ze hulp gevraagd aan drie fashionbloggers, waaronder Carolina Engman van Fashion Squad. Tijdens een bespreking met Carolina, zagen zij haar regelmatig kijken of haar favoriete bloggers alweer hadden geüpdatet. Het idee werd geboren, de fashion-community werd in de prullenbak gegooid en de eerste, ruige versie van Bloglovin’ was een feit. Een week later hadden duizend bloglezeressen zich al aangemeld.

Bloglovin’ maakt het lezen van blogs vooral makkelijker. Met een paar stappen meld je je aan, voeg je favoriete blogs toe en… lezen maar. In dit filmpje wordt het uitgelegd:

 

Ook kun je je eigen blog ‘claimen’ en een ‘Follow me with Bloglovin’ widget plaatsen op je blog. Zo kunnen jouw lezeressen je blog ook makkelijker volgen.

Girlscene is dan wel geen blog, onze updates zijn wel te volgen via Bloglovin‘. Zo hoef je niet steeds ons webadres in te tikken om te kijken of er iets nieuws is!

Gebruik jij Bloglovin al? En wat is jouw favoriete blog?

Door Esmée