Lifestyle

Myrre: mijn stage bij Girlscene!

Ik zit alweer in de zevende week van mijn stage bij Girlscene. Ik loop in totaal twintig weken stage, dus ik ga voorlopig nog niet weg. De tijd hier gaat zo ongelofelijk hard, de weken zijn echt voorbij gevlogen. Ik zal jullie even een update geven van de afgelopen tijd.

Myrrestage

De redactie

Aan het begin van deze stage, kreeg ik veel informatie te verwerken. Er komt namelijk veel kijken bij het onderhouden van een website. Inmiddels ben ik helemaal ingewijd en ben ik op de hoogte van het reilen en zeilen op de redactie van Girlscene.nl. Ik vind het echt superleuk om nieuwe onderwerpen te bedenken voor leuke en interessante artikelen en om deze vervolgens uit te schrijven. Hopelijk vonden jullie mijn artikelen dan ook leuk om te lezen.

Myrrestage

Aan het werk op de redactie

In de zeven weken dat ik hier ben, heb ik al heel veel leuke dingen mogen doen. In de eerste week ben ik naar een presentatie van het nieuwe make-up merk New York Color gegaan. Dat was mijn allereerste perspresentatie en ik vond het super leuk! Marjolein en ik hebben daar een interview afgenomen met Matthew Nigara, het gezicht en vaste visagist van NYC. Hij gaf mij zelfs nog een persoonlijke tip over hoe ik mijn eyeliner het beste kan aanbrengen. Er waren lekkere hapjes en drankjes en ik ging met een goedgevulde goodiebag naar huis!

Diezelfde week ben ik samen met Esmée naar de modeshow van Björn Borg geweest. Ook dat was heel leuk, een compleet nieuwe ervaring. We hadden ons helemaal opgetut, maar helaas was het windkracht 10 buiten waardoor onze haren compleet door de war raakten. Met een ‘coupe de wind’ renden we naar de wc om alles te fatsoeneren waarna de show kon beginnen.

Myrrestage

Met Nadia van MTV, lees binnenkort het interview op Girlscene.nl!

Vorige week heb ik voor het eerst twee interviews afgenomen. Samen met Esmée heb ik Nadia, de nieuwe presentatrice van MTV, mogen interviewen. Het was heel leuk om een keer in het gebouw van MTV te komen, omdat je normaal gesproken geen idee hebt hoe zoiets er van binnen uit ziet. Ook heb ik een interview gedaan met de mannen achter het merk CCR (California Christiania Republic). Dit vond ik echt super spannend, omdat ik dit alleen moest doen. Het was dan ook best wel eng om tussen alle ervaren journalisten te staan. Het was wel een hele leerzame ervaring, De kop is eraf!

Samen met Evelien van Fashionscene ben ik naar de presentatie van Salon B geweest. Daar hebben wij alle nieuwe trends voor het voorjaar gezien en goed opgelet tijdens de uitleg voor het maken van kapsels.

Myrrestage

Evelien en ik bij Salon B

Mijn stage begon dus al gelijk heel goed en het wordt alleen maar beter. Er staan nog heel wat leuke dingen op de planning voor de aankomende tijd. Om precies te zijn zit ik hier nog 12 weken, dus jullie zullen zeker weten nog van mij gaan horen!

Liefs, Myrre