Lifestyle

De zussen van Girlscene.nl

Lieve girls,

Er is de laatste tijd heel wat veranderd op de redactie van Fashionscene & Girlscene. We hebben collega’s verwelkomd en uitgezwaaid.. Tijd voor een update!

De zussen van Girlscene.nl

Het uitzicht van het Yourscene kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam

Voor Girlscene vond er begin januari een grote verandering plaats. Hoofdredactrice en oprichtster Monique van Loon nam na acht jaar afscheid van Girlscene. Zij is naast Social Media expert nu werkzaam als redacteur bij Nu.nl en runt dé nieuwe fashion en shopping portal Shopscene.nl!

Marjolein Schel heeft haar taken als hoofdredactrice van Girlscene overgenomen en werkt inmiddels al een paar maanden met veel plezier voor de grootste meidencommunity van Nederland! Dit doet zij uiteraard niet alleen, maar samen met redactrice Esmée en stagiaire Myrre.

Bij Fashionscene.nl veranderde ook het een en ander. In januari namen we afscheid van redactrice Eveline. En met haar vertrek werden helaas de altijd fabulous geklede Fashiontwins van elkaar gescheiden. Lees hier het hele artikel. Editor-at-large Evelien staat nu aan het roer van Fashionscene, samen met redactrices Joyce en Lenny!

De zussen van Girlscene.nl

Stagiaire Madelon en hoofdredactrice Jet van Ze.nl

Met het vertrek van onze collega’s kregen we er een ontzettend leuke ‘zus’ voor terug. Meet Jet Wieske, hoofdredactrice Ze.nl! Ze.nl is een online vrouwenmagazine voor de, vergeleken met Girlscene, iets oudere meiden en vrouwen. Met subsites als ZeReist, ZeShopt, ZeVrijt en ZeKookt is Ze.nl the place to be, je vindt er alles wat vrouwen leuk vinden.

Last but not least, Shopgids. Op Shopgids.nl vind je de leukste winkeladressen van Nederland. Je maakt er je eigen winkelroute, die print je uit en neem je mee tijdens een dagje shoppen. Heel erg handy dus! Hiervoor zorgen de redactrices Esmée van Girlscene.nl en Lenny van Fashionscene.nl naast het andere werk ook voor.

De zussen van Girlscene.nl

De redactie: hoofdredactrices Marjolein (Girlscene.nl) en Evelien (Fashionscene.nl) met daarachter stagiaires Myrre en Madelon (links) en rechts in het hoekje hoofdredactrice Jet van Ze.nl.

Een hoop meiden, zul je denken. Maar er is nog meer; ook Webshop Mydress heeft zich sinds 1 januari gevestigd in het Yourscene gebouw, wat betekent dat er zo nu en dan de leukste jurkjes voorbij komen en, omdat eigenaresse Gaby shopt in steden als Parijs en Londen, wij direct op de hoogte zijn van haar fashionfinds buiten Amsterdam.

Met al deze hardwerkende dames wordt er ook heel wat afgelachen op de redactie. Zo nu en dan komen de leukste verhalen voorbij of worden de liefdesperikelen uitvoerig besproken tijdens de lunch. We keep it fun!

Zo, nu ben je weer helemaal up-to-date. Ga jij een kijkje nemen bij onze collega’s?

Liefs, Girlscene