Lifestyle

Jersey Shore seizoen 3

Vanavond kunnen we eindelijk weer genieten van onze ordinaire vrienden in Jersey Shore. Om 22.00 uur stipt zitten wij met de knietjes opgetrokken en de voetjes op de bank klaar voor seizoen drie.

In de kersverse afleveringen kunnen we uiteraard weer genieten van de oranjebruine Italianen, Guido’s en Guidettes voor insiders. Aankomend seizoen krijgt de losgeslagen groep vrienden een huisgenootje. De beste vriendin van Snooki, Deena, komt hen vergezellen. Ze beschrijft zichzelf als ‘Blast in a glass and party in a body’ uhh, dus. Dit seizoen begint in ieder geval weer classy met een gevecht tussen Sammi en JWoww. Oftewel de acrylnagels en extensions vliegen weer door de lucht. Verder kun je van dit seizoen wat arrestaties (weer Snooki) en liefdesdrama’s verwachten.

jerseyshoreseizoen3

De acht huisgenoten

Voor de lezeressen die deze hilarische serie nog nooit hebben gezien: Jersey Shore gaat over acht huisgenootjes van Italiaanse afkomst. Ze hebben allemaal bijnamen waaronder ‘The Situation’ en de bekende ‘Snooki’. ‘GTL’ is hun motto (gym, tan and laundry) en de enige kennis die ze hebben is de werking van de sportapparaten. De jongens -voorzien van een overdosis gel in het haar- nemen iedere avond een ander meisje mee naar huis. Mocht ze thuis plotseling lelijk blijken, noemen ze haar een grenade en wordt ze onmiddellijk het huis uit gejaagd. Lekkere mannen met een mooi lichaam worden trouwens ‘juiceheads’ genoemd. Je woordenschat breidt zich met de minuut uit bij het kijken van een aflevering. Heb je nog steeds geen duidelijk beeld? ‘Oh oh Cherso’ is op deze serie gebaseerd.

jerseyshoreseiz3

Classy Snooki

Seizoen drie is vanaf vanavond (27 maart) te zien om 22.00 uur op MTV.

Door Esmée