Lifestyle

Gossip Girl Afterchat: ”Shattered Bass”

In Amerika is Gossip Girl al weet een tijdje te zien. Daarom hebben wij na iedere nieuwe aflevering (op internet) een ‘Gossip Girl Afterchat’. Deze week kletsen we over aflevering 21 van seizoen 4: "Shattered Bass". Let op: spoiler!

Gossip Girl Afterchat: ''Shattered Bass''

Na deze spannende aflevering "Shattered Bass" van Gossip Girl, ben ik benieuwd naar wat de volgende aflevering ons zal brengen. De aflevering eindigt met een hoop spanning en dramatiek. Zal er werkelijk een huwelijk komen tussen Blair Waldorf en Louis Grimaldi. Wat is Chuck’s plan om Blair terug te krijgen? In de volgende afleveringen komt er ook een aantal oude gezichten terug naar de Upper East Side, maar eerst bespreken we deze aflevering.

Gossip Girl Afterchat: ''Shattered Bass''

Gossip Girl Afterchat: ''Shattered Bass''

Blair probeert samen met haar familie er alles aan te doen om de moeder van Louis te overtuigen dat zij een ware prinses kan zijn. Na een gesprek tussen de stiefvader van Blair en de moeder van Louis, staat de prinses eindelijk achter het huwelijk tussen Louis en Blair. Ondertussen zoekt Blair, Chuck Bass op om hem te waarschuwen voor zijn gemene oom, die is namelijk al gearriveerd in Manhattan op verzoek van Raina. Louis komt achter de bezoeken aan Chuck en stelt uiteindelijk Blair voor de keuze. Blair is bang dat Louis op haar karakter zal afknappen.

Gossip Girl Afterchat: ''Shattered Bass''

De dochter van Russel Thorpe is uit op wraak! Chuck is hiervan het slachtoffer. Ze schakelt mijn favoriete karakter uit de serie in: Jack Bass in om Chuck een lesje te leren. Jack Bass neemt contact op met Russel Thorpe en belooft hem de spullen in de geheime doos van Chuck te overhandigen. In deze doos zit bewijs over de brand die volgens Chuck door zijn vader Bart Bass is gesticht. Zoals bijna iedereen van de Upper East Side weet, is Jack Bass niet te vertrouwen. Hij speelt onder een hoedje met Chuck en Nate. Samen houden ze zowel Raina als Russel Thorpe voor de gek. Later blijkt dat niet Bart Bass verantwoordelijk is voor de dood van Russel Thorpe zijn vrouw, maar Russel zelf! Russel Thorpe dacht dat Bart Bass in het gebouw zat. Russels’s vrouw had namelijk een affaire met Bart Bass. Zij wilde Russel voor Bart verlaten. Op de video van Chuck is Russel te zien, hij sluit alle deuren zodat niemand uit het gebouw kan ontvluchten. Tot zijn schrik komt hij er later achter dat niet Bart maar zijn vrouw in het gebouw zat. Uit angst om zijn dochter kwijt te raken smeekt hij Chuck het haar niet te vertellen. Chuck geeft toe zolang Russel Thorpe uit New York voorgoed vertrekt. Aan de deal tussen Chuck en Russel houdt Nate zich niet, hij vertelt Raina vanwege zijn geweten alles.

Gossip Girl Afterchat: ''Shattered Bass''

Het nichtje van Serena is de weg helemaal kwijt. Ze neemt haar voorgeschreven pillen niet in. En ze liegt en bedriegt zowel Vanessa als Serena. Dan trapt in de hele act. Charlie wil Serena zijn en ze doet er alles aan om dat voor elkaar te krijgen! Wanneer ze Dan verleidt in het kantoor van de directrice vraagt ze hem of hij haar Serena wil noemen. Dan knapt hier natuurlijk op af. Hoe loopt dit af? Draait Charlie nog verder door?

Gossip Girl Afterchat: ''Shattered Bass''

Alle drama is nog niet geëindigd na de rare ontwikkelingen met Charlie. Blair wordt gebeld of ze naar het dak wil komen. De beller zegt dat Chuck wil springen en dat hij om haar vraagt. Als zij op het dak komt is het niet Chuck die ze ziet maar de kwade Russel Thorpe. Hij komt zich waarschijnlijk wreken, omdat hij denkt dat Chuck zijn dochter zijn grote geheim heeft verteld. Wat zal er met Blair gebeuren?

De volgende aflevering is alweer de laatste! Georgina Sparks zullen we in de volgende aflevering “The Wrong Goodbye” terug zien. Ook de oude gezichten van Constance komen er in voor net zoals er in deze aflevering al te zien was. Zijn jullie benieuwt naar wat we kunnen verwachten, bekijk dan hier snel promo op Girlscene!

 

Muziek in Gossip Girl
Heart Is A Beating Drum -The Kills
Mon Amour – Squeak E. Clean
One in the World -Tapes ‘n Tapes
Sensitive Kid- Cold War Kids
State of I Peanut Butter Lovesicle
Youth Knows No Pain- Lykke Li

Volg jij Gossip Girl online?

Bron: tvfanatic, mtv, cw

Door Maybel Wolfrat