Lifestyle

Gossip Girl Afterchat: ”The Wrong Goodbye”

In Amerika is Gossip Girl alweer een tijdje te zien. Daarom hebben wij na iedere nieuwe aflevering (op internet) een ‘Gossip Girl Afterchat’. Deze week kletsen we over de laatste aflevering van seizoen vier, aflevering 22: "The Wrong Goodbye". Let op: spoiler!

Deze week is het zover! De laatste aflevering van Gossip Girl seizoen vier! De aflevering begint met de zoektocht naar Charlie. Verder is er ook een vervolg van het feest op Constance te zien in de aflevering. Op dit feest treedt er een jonge nieuwe band op, namelijk: The Airborne Toxic Event.

Gossip Girl Afterchat: ''The Wrong Goodbye''

Serena is op zoek naar Charlie, Nate is op zoek naar Chuck en Chuck is op zoek naar Blair. Blair wordt vastgehouden door de wraakzuchtige Russel Thorpe. Hij wil wraak aangezien hij zijn dochter kwijt is. Russel is van plan het hotel van Chuck plus Blair en zichzelf in de brand te steken. Gelukkig is Blair zo slim om Chuck stiekem te bellen en hem te vertellen waar ze is. De drie: Raina, Chuck en Nate gaan zo snel mogelijk naar Blair toe om haar te redden van de compleet doorgedraaide Russel. Wanneer Chuck de kans ziet, grijpt hij snel zijn Blair vast. Raina zorgt ervoor dat haar vader niet iedereen in de brand steekt. Russel gaat de gevangenis in en Raina wil haar vader na wat er gebeurd is met haar moeder en Blair nooit meer zien. Na dit alles wil Raina weer terug naar haar thuis in Chicago. Nate is dus weer single!

Gossip Girl Afterchat: ''The Wrong Goodbye''

Gekke Charlie is ook al snel gevonden met de hulp van Georgina. In werkelijkheid is Charlie niet wie iedereen denkt dat ze is. De tante van Serena wil niet dat haar dochter in contact komt met de familie Van der Woodsen. Daarom heeft ze iemand ingehuurd om haar dochter Charlie te spelen. Wie weet zien we degene die Charlie speelde nog eens terug nu ze het telefoonnummer van Georgina heeft. Merkwaardig genoeg heeft Ivy, degene die Charlie speelde, de tante van Serena een tas met lege cheques overhandigd. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het geld dat Charlie krijgt van haar Oma. Hierbij had Serena immers Charlie aan geholpen.

Gossip Girl Afterchat: ''The Wrong Goodbye''

Wie dacht dat Blair snel naar haar prins terug zou gaan, nadat ze uit de klauwen van Russel Thorpe was gered, had het mis. Blair en Chuck crashen een joods feest onder andere namen. De liefde tussen hun leek weer op te bloeien en leidde deze aflevering weer tot onbegrensde intimiteit (seks). Helaas is het toch over tussen Blair en Chuck en gaat Blair uiteindelijk trouwen met haar prins uit Monaco. Chuck gunt Blair het geluk met de prins en daarmee bewijst hij dat hij echt om haar geeft. Zijn jullie tevreden over de uitkomst? Ik hoop op een nieuw en spannend verhaal in seizoen vijf waar Chuck een nieuwe bruisende liefde tegenkomt, die hem Blair zal laten vergeten.

Gossip Girl Afterchat: ''The Wrong Goodbye''

Aan het einde van de aflevering zien we Chuck en Blair afscheid van elkaar nemen. Ik ben benieuwd naar wat Dan in het boek heeft geschreven over de Upper East Siders. Vanessa publiceert stiekem het boek van Dan, dus volgend seizoen zien we de uitkomst. Serena krijgt eindelijk een doel in haar leven wanneer ze een baan krijgt aangeboden door haar favoriete schrijver in de filmindustrie. Ik hoop op een nieuw hoofdstuk voor Serena. Ik denk dat jullie vast ook nieuwsgierig zijn naar hoe het met Blair zal aflopen als prinses van Monaco. Of dit lang zal duren betwijfel ik na het zien van de zwangerschapstest in de prullenbak. Dit keer is het vast niet weer Dorota die zwanger is! Misschien is er nog hoop voor de Chuck en Blair fans! Want de vraag is nu: is Blair misschien zwanger van Chuck? Of is het toch Louis?  Dit alles zien we helaas pas in seizoen vijf…

Gossip Girl Afterchat: ''The Wrong Goodbye''

Muziek in Gossip girl
ADELE – "Rolling in The Deep"
Badly Drawn Boy – "In Safe Hands"
Oh Land – "Perfection"

Volgde jij ook Gossip Girl online? En ga jij Gossip Girl missen de komende tijd?

Bron: tvfanatic, mtv, cw

Door Maybel Wolfrat