Lifestyle

De Girlscene ‘Stylebook’ schoolagenda 2011-2012

Na het succes van vorig jaar lanceert Girlscene ook dit jaar haar eigen schoolagenda! De Girlscene ‘Stylebook’ schoolagenda 2011-2012 is vanaf nu verkrijgbaar bij Bruna, Primera en kleinere boek- en kantoorhandels. Heb jij hem al in handen gehad?

De Girlscene 'Stylebook' schoolagenda ’11-’12

Girlscene ‘Stylebook’ schoolagenda
De Girlscene ‘Stylebook’ schoolagenda moet helemaal jouw eigen stijl gaan vertegenwoordigen. Hij is overzichtelijk en naast je gewone afspraken, adressen, roosters, cijfers en little notes & thoughts kun je er vooral je creativiteit in kwijt. Met vele DIY’s, fashion- en beautytips, leuke weetjes, handige insteekvakjes, een ‘girly’ stickervel én een spiegeltje… mag deze agenda niet ontbreken op de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar.

En vergeet niet een leuk fotootje of stijlplaatje in de cover te schuiven zodat dit Stylebook helemaal ‘jou’ wordt! Kortom: een overzichtelijke ‘girly’, maar zeker niet kinderachtige schoolagenda. De nieuwe Girlscene agenda loopt van augustus 2011 t/m augustus 2012 en is samen met Paper Works, uitgever van schoolagenda’s, ontworpen.

Hoofdredactrice Marjolein:
”Deze schoolagenda heeft eigenlijk alles wat ik vroeger graag wilde hebben in mijn agenda’s tijdens de middelbare school. Zoals het spiegeltje, maar ook inspirerende teksten en Do It Yourself tips. Ook het stickervel vind ik te gek, laat staan de ruimte om je eigen stijl te creëren en je agenda vorm te geven zoals jij dat wil. Er is aan alles gedacht en elke pagina is verrassend.”

Redactrice Esmée:
”Toen ik op de middelbare school zat, plakte ik mijn hele agenda vol met mooie fashionfoto’s en kiekjes van mij met vriendinnen. Vanaf mijn dertiende heb ik al mijn agenda’s bewaard, dus ik heb er nu negen. Een agenda is niet alleen voor huiswerk, het laat zien wat jij op dat moment leuk vond, een Stylebook dus!”

De Girlscene 'Stylebook' schoolagenda ’11-’12

De Girlscene 'Stylebook' schoolagenda ’11-’12

De Girlscene 'Stylebook' schoolagenda ’11-’12

De Girlscene ‘Stylebook’ schoolagenda 2011-2012 is verkrijgbaar bij Bruna, Primera en kleinere boek- en kantoorhandels!

Wil jij de agenda online bestellen? Bezoek www.girlsceneshop.nl en haal de Girlscene schoolagenda in huis!

Liefs, Girlscene